Дневен хороскоп - събота, 23 септември 2017

 

Овен

Днес ще бъдете доста активни и нетърпеливи. Добре ще сторите да отложите важните дела за друго време. Не поемайте излишни рискове.  Между другото ще ви се отвори интересна възможност или предложение.

     
 

Телец

Постарайте се днес най-после да доведете до край проектите, които сте започнали. Вашата дисциплинираност ще ви помогне да се справите с това. Намалете очакванията си към другите.

     
 

Близнаци

Вашите въпроси ще се окажат повече от отговорите, които намирате. Избягвайте да нервничите и да капризничите. Бъдете доволни и приемайте безропотно това, което ви се предоставя и не разчитайте на повече.

     
 

Рак

Днес се очаква да бъдете малко отнесени и разсеяни. Първото, което трябва да направите е да сложите в ред мислите и чувствата си, а после да се заловите за проектите си. Може да разчитате на приятелска помощ.

     
 

Лъв

Ще кипите от енергия и ще имате излъчване на победител. Разума и благородството няма да ви напуснат нито за миг. Някои хора покрай вас ще се възхищават на уменията ви. Споделете хубавите неща с приятелите си.

     
 

Дева

Днес ще се радвате на висок жизнен потенциал. Бъдете изключително внимателни. В семейството има опасност да се създаде малък конфликт. Девите, които работят с пари да бъдат особено предпазливи.

     
 

Везни

В личната сфера на живота ви очакват трудности, забавяния и проблеми, свързани с вашата нерешителност, в резултат на което твърде мудно действате, бавите се и не смеете нищо да предприемете. А животът си тече….

     
 

Скорпион

Благоприятен ден за влюбените, за бизнес и други сериозни проекти. Д Взривоопасните емоции ще имат твърде силен резонанс, затова днес трябва да бъдете по-спокойни и уравновесени от обикновено.

     
 

Стрелец

Днес сте настроени леко критично към останалия свят. По-внимателни бъдете по финансовите въпроси и се старайте да не харчите прекалено много пари. Опитайте да промените малко домашната атмосфера.

     
 

Козирог

На някои Козирози работата като цяло им идва в повече. Чувстват се уморени, сънливи. Посветете деня само на себе си. Не приемайте окончателни решения, тъй като е рано за тях. Все още не знаете всички детайли.

     
 

Водолей

ато изключим някои малки подробности, денят ще премине спокойно, почти в безгрижие. В компания ще можете да проявите превъзходния си интелект и чувството за хумор и забава.

     
 

Риби

Денят няма да започне съвсем удачно за вас, но после всичко ще се оправи. Може да настъпят малки бъркотии в собственото ви обкръжение. Вечерта изненадайте партньора си като използвате вашето въображение. Така ще си прекарате много приятно.

     

СЪВЕТИТЕ НА 

ФОРТУНА

  Вярвайте в благоприятното развитие на нещата.
Научете се да живеете с Божията благодат, като поверите делата си и се оставите изцяло на Божията воля.