Дневен хороскоп - петък, 22 септември 2017

 

Овен

Денят е благоприятен за бизнес, търговия, икономика, работа с документи, договори, обсъждания, покупки. Въпреки благополучието на деня съществува опасност от измами, интриги от страна на другите.

     
 

Телец

Всички финансови дела днес трябва да се отложат или да се придвижват внимателно, тъй като е възможно неочаквано развитие на събитията. В личен план нещата ще са хармонични.

     
 

Близнаци

Днешният ден няма да донесе нищо ново, но не трябва да се отпускате. Възможно е да е затишие пред буря. Не зацикляйте на едно място. Отделете повече време на семейното огнище.

     
 

Рак

Всички грижи по дома са ви легнали на сърце. Ако вярвате на звездите, те казват, че силите ще ви стигнат за всичко. Може да ви обвинят, че нещо не сте направили. Обстановката е малко конфликтна през днешния ден.

     
 

Лъв

Днешният ден ще бъдете целеустремени и заредени с оптимизъм. Излъчването на жизнената ви сила, личностното ви обаяние, душевната широта ще ви помогнат да блеснете в обществото, да завържете нови познанства или да привлечете нови съюзници.

     
 

Дева

Способни сте да поддържате хармоничните отношения в семейството. Благоприятно е за покупки за дома. Ще ви зарадва нещо дребно, но приятно - било подарък, вест или просто отношението на някого.

     
 

Везни

Днес някои тайни могат да станат явни. Ако имате собствена фирма приведете документите си в ред. Можете да се обърнете към специалист, тъй като ще получите не само съвет, но и практическа помощ.

     
 

Скорпион

В любовните отношения е настъпила една неопределеност. Днес вие сами себе си трудно разбирате. Склонни сте да допускате лесно грешка след грешка. Някои неща изобщо не са ви ясни и отново остават неизвестните.

     
 

Стрелец

С всички сили ще се стремите към осъществяване на плановете си и замислите. Намирате се в прекрасна форма, което ще ви помогне по-лесно да разрешите личните си проблеми.

     
 

Козирог

Вложете повече разум в действията си. Не прибързвайте в нищо. Не проявявайте излишно любопитство. Вероятно ще ви се наложи да избирате между две възможности. Изберете тази, която най ви е по-сърце.

     
 

Водолей

Вие ще бъдете импулсивни и въпреки това ще действате праволинейно. Някои хора около вас се чудят как успявате да го правите. Ще демонстрирате своето мнение даже да не ви питат за нищо.

     
 

Риби

Вашият еротически потенциал ще се окаже необичайно висок. Донякъде ситуациите са под ваш контрол. Гордостта ви може да ви докара неприятности. Не правете твърде много планове. В края на работната седмица си подсигурете една хубава почивка.

     

СЪВЕТИТЕ НА 

ФОРТУНА

  Енергийно силен ден. Днес можете да постигнете много. Нарастването на енергията предизвиква агресия, така че се настройте към самозащита и бъдете бдителни, за да не попаднете в числото на жертвите. Настройте се положително и вярвайте, че в скоро време нещата ще ви се получат добре. Бъдете активни. Енергията загубена днес за правилното дело, ще ви се върне стократно.

Не изяснявайте отношения. Активните енергии на деня включват битка за лидерство. Бъдете дипломатични и отстъпчиви, отстоявайки своето мнение. Енергията на този ден е толкова голяма, че думите имат мощна сила и всяка лоша дума може да доведе до неприятни ситуации. Помнете, че човекът, който сее зло, ще събира горчивите плодове на реколтата си.