Борисов: Проверките относно „Емко“ да са в съкратени срокове (видео)

По всички военни заводи и складове текат проверки

Максимално да се съкрати срокът на проверките по отношение на завода „Емко“, поиска министър-председателят Бойко Борисов по време на днешното правителствено заседание. По думите му връщането на лиценза зависи от това да бъдат коригирани грешките и да се изпълнят указанията на проверяващите.
„По всички военни заводи и складове текат проверки, така че тя не е насочена към тях, но доста складове гърмяха, доста жертви дадохме, доста безобразия се откриха, говоря - в много фирми. Хората трябва да знаят, че всичко зависи от това да си коригират грешките и съответно в рамките на тази една-две седмици максимум, ако са си ги отстранили, да им се върне лицензът“, казва премиерът Борисов.

Ние в този мандат като основен приоритет извадихме образованието. Днес общините получиха 624 млн. лв. за развитие на образователната инфраструктура по ОП "Региони в растеж". Такива пари никога не са давани досега. Затова тази европейска солидарност е толкова важна за нас и това, че работят всички програми е голяма заслуга на администрацията в държавата и общините.

Публикувахте от Boyko Borissov в 21 септември 2017 г.