Памела Андерсън нападна Ким Кардашиан, защото носи кожа (видео)

Булевард

20-09-2017, 16:05

Снимка:

youtube/кадър

Автор:

Дани Стоянов

Всичко от Автора

Още по Темата:

Съдят Ким Кардашиан заради калъф за селфита

Звездата заяви, че един мъж никога не би ѝ бил достатъчен

След като миналата седмица написа отворено писмо до Ким Кардашиан, в което я помоли да спре да носи животинска кожа, тази седмица Памела Андерсън продължи с нападките срещу Кардашиан. Звездата, която вече е на 50 години, сподели, че макар, че Кардашиан има голямо сърце, тя трябва да избере да не носи кожа.

Разговорът започна, след като Андерсън бе запитана как се е запазила толкова добре. "Веган съм - не ям месо. Зле е за околната среда", сподели Андерсън. Разговорът бързо се обърна към Кардашиан, за която Андерсън сподели, че макар да има голямо сърце, тя не трябва да носи кожа, тъй като е модел за подражание. Памела Андерсън сподели, че е казала същото нещо на Мелания Тръмп - Първата дама на САЩ.

След разговорът за животинска кожа, звездата разказа и за връзката си с основателя на Wikileaks, Джулиан Асандж, макар да ѝ стана неловко. Тя обясни, че един мъж не би ѝ бил дотатъчен. "Той е прекрасен човек, но може ли да прави всичко? Нуждая се от един мъж за любов, един за разговори. За момента имам късмет", разказа Андерсън.

Попитана дали връзката им е романтична, тя каза, че го обича, но само като приятел.