Дневен хороскоп - сряда, 20 септември 2017

 

Овен

Днес успехът вероятно ще ви съпътства. Ако трябва обаче да сключвате сделки, за да бъдат успешни, ще се наложи още няколко дни да почакате. Ще чуете пресни клюки за живота на някой от вашите познати.  

     
 

Телец

Днес имате добро настроение и трудно ще може някой да го развали. В сферата на финансите отново трябва да преосмислите опита си. Не е изключено да получите ново предложение за нов вид дейност или работа.

     
 

Близнаци

В този ден трябва да преобладава дисциплината. Концентрирайте се върху работата си. Бъдете внимателни към своите колеги, вслушвайте се в съветите им, предложете им, ако е необходимо подкрепата си.

     
 

Рак

Този ден е творчески. Искате да покажете на всички на какво сте способни, но гледайте да не се преуморявате. Пазете силите си за по-добри дни. Може да придобиете впечатление, че някой се опитва да ви пречи в делата.

     
 

Лъв

Днешният ден е противоречив и може да донесе вътрешен дискомфорт. Денят трябва да премине кротко и мирно. Съблюдавайте чистота на мислите си. Погрижете се за уюта на своите близки. Не следва да рискувате в нищо.

     
 

Дева

Интуитивното познание за света ще ви помогне да проникнете в събитията около вас. Може да ви провърви не само в любовта, но и в делата, но ако действате предпазливо и обмислено.

     
 

Везни

Има фактори, които могат да повлияят положително върху финансовото ви състояние: например да получите неочаквано възнаграждение, да ви върнат дълг или нещо друго. Има вероятност до вас да достигнат неприятни слухове.

     
 

Скорпион

Днес трябва внимателно да обмислите своите предстоящи ходове, тъй като рано или късно нещата могат да се обърнат. Не играйте на „сляпа баба”. Не бива да проявявате излишна импулсивност.

     
 

Стрелец

Днес навярно ще бъдете изцяло самовглъбени в бъдещето, строейки невероятни планове, но останете здраво стъпили и в настоящето - избягвайте лекомислените постъпки. Ще притежавате добър енергиен и сексуален потенциал.

     
 

Козирог

Днешният ден може да бъдете подложени на провокации – явно е време за проверка на правилността на вашите действия. Останете верни на себе си. Старайте се да действате правилно. Опитайте да запазите добрия си дух.

     
 

Водолей

Ден на активната енергия, която сте длъжни да употребите за мирни и съзидателни цели. Възможни са конфликти с хора, които се опитват да контролират вашите действия и решения. Опасявайте се за вашето здраве.

     
 

Риби

Днес е нужно да се вслушате в гласа на интуицията си, в гласа на своя ангел-хранител. Вашето обаяние е особено силно сега и ще въздейства върху другите на подсъзнателно равнище. Не си играйте с любовта, не правете експерименти.

     

СЪВЕТИТЕ НА 

ФОРТУНА

  Този ден е чист и светъл. Дава възможност да вземете живота си в свои ръце. Ограничете се само с построяване на планове и проекти. Плановете и мечтите ви ще имат големи шансове да се сбъднат, но само ако не са свързани с отмъщение и мислите ви са чисти. Отложете вземане на сериозни решения за по-благоприятни времена. Денят не подхожда за водене на преговори и за колективна работа. Не вземайте и не давайте пари на заем, не обменяйте валута. Подходящо време да простите обидите на другите, това ще подпомогне осъществяването на вашите планове. Не трябва да се преуморявате – имунитета на човешкия организъм е още слаб. Не прекалявайте с алкохола, горещата и пикантна храна.