ПСЖ може да загуби титлата от...ПСЖ

Спорт

19-09-2017, 16:07

Снимка:

topsport.bg

Автор:

Михаил Савов

Всичко от Автора

Още по Темата:

Неймар похвали съотборниците си Мбапе и Кавани

Кавани: От уважение оставам в ПСЖ

Звездите в клуба Кавани и Неймар трябва да намалят егото си

С  Кавани, Неймар и Мбапе ПСЖ изглежда,че няма да има конкуренция за да си върне загубената от Монако титла.

Има обаче един вариант първото място да бъде изпуснато. И то е от самия тим на ПСж.

Много звезди се събраха в този отбор. И всеки дърпа с неговото его към себе си. В първият труден мач с Лион нервите бяха изпуснати. И между кои, ако не между двамата най-големи в отбора Неймар и Кавани.

Спречкаха се на два пъти. Първо за това кой да бие дузпа. Която Кавани изпусна. После за отсъден фаул,кой да го изпълни. Дани Алвеш дръпна топката под носа на Кавани и я предостави на своя приятел и бразилски сънародник Неймар.


Неймар може и да се е чувствал в сянката на Меси в Барса, но не си позволяваше да се прави на велик. Нито с Меси, нито с Луис Суарес.

Като,че ли дисциплината в ПСЖ е на по ниско ниво от тази на "Камп Ноу". А може Неймар да си е помислил, че сумата от 222 милиона евро за която бе купен му позволява да се прави на голям тартор.


Само,че е крайно време и той и Кавани да седнат и да си изяснят нещата около самоконтрола. Около дисциплината. Да не бъде разваляна за глурости, като при децата в махалата. Но пък, ако се оказва,че всеки от тях ще получава бонуси за повече вкарани голове, тогава нещата стават дебели.


ПСЖ може и да си позволи с някой и друг конфликт между играчите да печели титла и купи във Франция. Но в Шампионската лига и особено от директните елиминации нататък трябва да забравят за своето его. И Кавани и Неймар. Защото,ако искат да вървят към мечтани върхове им трябва желязна дисциплина.