Дневен хороскоп - вторник, 19 септември 2017

Хороскоп

18-09-2017, 18:12

Снимка:

bulgariautre/ архив

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Денят е неустойчив за чувствата, но се появява желание да оглавявате другите. Ще се създаде основа за нови емоционални преживявания. Властните ви прояви и рязкото  поведение ще плашат и отблъскват хората от вас. 

     
 

Телец

Днес лесно могат да се активират вредните ви привички и ако им се поддадете, рискувате да влошите значително самочувствието си. Намеса от страна на ваши приятели, съседи или членове на семейството.

     
 

Близнаци

Чака ви оживена интелектуална дейност. Оптимизмът ви е основата за съзидателен образ на живота. Ще бъдете много любопитни и ненаситни. Ще се засилят интуицията ви и способността към абстрактното мислене.

     
 

Рак

Днес е ден на конфликт между съзнателната воля и подсъзнателните мотиви, което ще създаде напрежение в отношенията, трудности в семейството. Ще имате склонност към прояви на безпокойство, тревожност и нервност.

     
 

Лъв

Ден за успех практически във всички начинания. Облягайте се на логиката. Ще приложите не малки усилия и вероятно ще получите различни форми на похвали, поощрения, подаръци. Ограничете се в разходите и не давайте празни обещания.

     
 

Дева

Днес е ден, когато сами на себе си ще пречите придържайки се към остарели форми на поведение и привички, вярвайки в тяхната надеждност. Характерни прояви на инертност, ленивост. Отношенията с другите може да се окажат проблематични.

     
 

Везни

Днешният ден е за прояви на великодушие, оптимизъм и познание на света. Ще направите не малко открития и интересни срещи. Ленивото ви поведение може да стане сериозна пречка за напредъка на действията ви. 

     
 

Скорпион

Лиричен и романтичен ден. Разреждат се конфликтните моменти - агресивността и напрежението започват да спадат. Ще се изпълните със стремежи към хармония. Весели, радостни и доволни ще се почувствате. Ще ви води мимолетното настроение. 

     
 

Стрелец

Тих ден, в който трябва да се стремите да бъдете малко по-весели и по-динамични. Заплашва ви краткотрайна апатия, предизвикана от многобройни фактори, но за щастие това състояние бързо ще отмине.

     
 

Козирог

Ден за труд. Влейте своите творчески сили и активност в деловата сфера. Стремежът към нови постижения ще способства да се развива вашата личност. Вие сте щастливци, само че сами не можете да го осъзнаете.

     
 

Водолей

Днес е ден за задръжки, спокойствие и концентрация. Труден за вас период, но е напълно по силите ви да се справите с всичко. Добре ще бъде по вашите дела да се възползвате от съветите на по-опитни приятели. 

     
 

Риби

Фантазия, готовност да се настроите на равнището на другите, споделяне на духовни интереси. По-малко изпитвате потребност от любов, повече сте настроени за еротика и секс. И всичко това е отправено не към определен партньор. 

     

СЪВЕТИТЕ НА 

ФОРТУНА

  Днес е деен и енергичен ден, когато успешно могат да се решат неотложните проблеми. Не изпускайте да изживеете този ден в движение, действие и приповдигнато настроение. Получете своя заряд от жизненост за дълго време напред. Денят е благоприятен практически за всички дела, свързани с жизнената сфера – работа, дом, градина, взаимоотношения. Първата половина на деня е по-напрегната, втората половина вече не е така нервна, чувствата стават по-спокойни и действията по-съизмерими.