Два автогола лишиха Лион от успех срещу ПСЖ

Страхотен удар на новак при "хлапетата" намери напречната греда

На пръв поглед ПСЖ спечели рутинно поредната си победа във френското първенство. Този път над амбициозния тим на Лион. Резултатът 2:0 за домакините обаче лъже.

Двете попадения станаха след автоголове. Страхотен удар на новак за тима на Лион намери напречната греда. Други неубедителни намеси на вратаря на ПСЖ Ареола не бяха използвани добре. Президентът на Лион Жан-Мишел Олас,който наблюдаваше мача от ВИП ложите на "Парк де Пренс" имаше пълното право да изразява явно недоумение и недоволство от случващото се на терена.


С Неймар и Мбапе плюс Кавани парижани като,че ли нямат проблеми тази година за първото място. Два мача на парижани ще бъдат като лакмус за конкуренцията в първенството. Единият е срещу Монако, а другият с Марсилия, колкото и отборът да не в желаната форма от милионите фенове на марсилци.

Все пак вечното дерби на Франция винаги си остава непредсказуемо поне до първия съдийски сигнал. Да не забравяме и тимът на Ница, който навлезе във форма и в европейските мачове и във френския шампионат.

Сигналната лампичка за капризите на многото звезди в ПСЖ бе изпълнението на един фаул в мача с Лион. Спречкаха се Неймар и Кавани, кой да бие наказателния удар. Да видим дали тепърва предстоят по-големи конфликти в отбора на ПСЖ.