Седмичен хороскоп за 18 - 24 септември 2017

Хороскоп

17-09-2017, 18:13

Снимка:

bulgariautre/ архив

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Човек, който желае настойчиво нещо, ще принуди съдбата да отстъпи.
В бизнеса се придържайте към стратегическият курс. Внимателно проверявайте документите. Разширява се кръгът на вашите отговорности. В работата ви са възможни задръжки и препятствия. Трябва да намерите отговори на много въпроси. Излишната бъбривост може да стане причина за разкол във вашите отношения. Самолюбието ще стане скала за измерване на нанесените обиди. С вас по-добре изобщо да не се започва спор. Ще ви вълнуват някои нерешени въпроси.
Благоприятни дни- няма
Неблагоприятни дни- 21, 22

     
 

„Понасяй с достойнство това, което не можеш да промениш”. Сенека
В партньорските отношения избягвайте споровете. Запазете олимпийското си спокойствие и чувството за хумор. В бизнеса ви вероятно нещата ще дръпнат леко назад. Вие ще бъдете източник на енергийни сили и вдъхновители на околните. Възможно е да настъпят промени в областта на пристрастията и на чувствата ви. Уязвими при вас ще са гърлото, дихателните и пикочополовите органи. Не стойте на течение и съблюдавайте умереност в яденето.
Благоприятни дни- 18, 19
Неблагоприятни дни- 23, 24


     
 

„Щастливият живот се състои в покоя на съзерцанието. " Цицерон
Деловата сфера ще изисква вашата прилежност и отговорно отношение. Новите предложения за работа или бизнес проекти критично анализирайте внимателно, защото може да има уловка. Предразположени сте да изтървате от вашето полезрение съществените неща. Ще се повиши емоционалният ви фон. Не общувайте с тези, които ви създават негативни емоции. Може да имате напрегнати и обременителни отношения с ваши роднини. Период на охлаждане на чувствата в семейството. Позитивното мислене ще стане източник за правилни житейски ориентири.
Благоприятни дни- 21, 22
Неблагоприятни дни- 18, 19


     
 

Светът е пълен с възможности.
Устойчивостта в семейният живот в голяма степен ще зависи от това, до колко вашите желания съвпадат с интересите на семейството ви, а усилията отправени за решение на съществуващите проблеми. Много въпроси ще ви вълнуват- работата, дома, партньорството. Често ще се примирявате със ситуациите и ще оставяте своите интереси на по-заден план. А така не трябва да бъде. Пред вас може да се отвори нова врата, гледайте да не я отминете без да я забележите.
Благоприятни дни- 18, 19, 23, 24
Неблагоприятни дни- 21, 22


     
 

Най-сладките неща в живота са най-тихи...
В работата проявявайте активност, но не участвайте във финансови авантюри. Доверявайте се на интуицията си повече отколкото на информацията. При разумно водене на делата ви ще се увеличават придобивките ви. Със своето обаяние ще можете да покорите сърцата на противоположният пол. Щедро раздавайте своята любов, но не се старайте да доминирате в отношенията. Пазете се от битови травми. При първите болестни симптоми бързо вземете мерки.
Благоприятни дни- 21, 22
Неблагоприятни дни- 23, 24


     
 

“По дрехите посрещат..... “
Представа си нямате колко важен през седмицата ще се окаже този постулат. Важно за вас ще бъде впечатлението, което ще оставите в околните, за това се погрижете всичко да ви е наред. Деловата ви активност и личната инициатива ще способстват здравият образ на мислите ви. Разминаване в интересите и желанията с тези на партньора ви и това ще е разковничето на създадените недоразумения. Опит от миналото ще ви напомни колко губещ може да се окаже неправилният избор.
Благоприятни дни- 23, 24
Неблагоприятни дни- 18, 19

     
 

Най-важното е не всеобхватното знание, а всеобхватната способност за разбиране.
Не оставяйте настрани важните дела и не бързайте да вършите това, което не е актуално за момента. Доверете се на интуицията си. Бъдете мили и нежни с любимите си хора. Не се притеснявайте да изглеждате слаби, да помолите за помощ и не се обиждайте, ако ви откажат такава. Много от вас ще бъдат разочаровани от поведението на приятел или близък човек. Собствената ви позиция ще бъде несравнимо по-достойна, отколкото неговите усилия. Вашето недоволство ще остане спотаено и недоизказано.
Благоприятни дни- няма
Неблагоприятни дни- 21, 22


     
 

Всички хора и случки в твоя живот присъстват в него, защото си ги привлякъл ти.
Крайно време е романтичните отношения да преминат на ново равнище. Деловата страна на живота ви ще се активизира. В бизнеса и службата проявете повече устойчивост и проявете малко оригиналност. Трябва да съхраните бодър духа си. Настроението ви постепенно ще се подобрява, на хоризонта ще се появи интересна перспектива. Внимателно следете промените във финансов аспект. Близките ви ще предявят завишени претенции към вас.
Благоприятни дни- 18, 19
Неблагоприятни дни- 23, 24

     
 

Човек започва да живее тогава, когато може да живее извън себе си.
Сезона на флирта и секса продължава, но не подлагайте на изпитания и проверки любовта си. Ще си създадете сами ненужни проблеми. Не засягайте самолюбието на партньора си. Длъжни сте да контролирате емоциите си, особено в личните отношения. Научете се да цените и най-малките радости, които ви предлага животът. В професионалната сфера умело щурмувайте препятствията. При евентуални преговори и сключване на договори е възможно да срещнете трудности.
Благоприятни дни- 21, 22
Неблагоприятни дни- 18, 19


     
 

Не можем да решим проблемите, като използваме същия начин на мислене, който сме използвали, когато сме ги създавали.
С партньора си водете цивилизован диалог вместо да се впускате в гротескови монолози. Чуждите успехи ви се виждат незаслужени и това ви дразни. С интерес следите действията на опонентите си. Привличат ви кардиналните действия, за да измените ситуацията както ви харесва, но се въздържайте от такива през първата половина на седмицата. Партньорът ви ще ви подразни с нещо без сам да подозира, а протеста ви ще има скрит, вътрешен характер. Ако водите правилен начин на живот няма да имате проблеми със здравето.
Благоприятни дни- 18, 19, 23, 24
Неблагоприятни дни- 21, 22


     
 

Не е важно да знаеш всичко, важното е да знаеш къде да го намериш.
Ще намерите своето вътрешно спокойствие. Битовата страна на живота ще ви донесе радост. Ценете отношенията, които имате. А ако не ви устройват, прекъснете ги без скандали. Направете делника по приятен със служебен лек флирт, но не повече от това. Пазете се да не ви подведат бизнес партньорите. Финансовото положение за сега е стабилно. Ще предприемете нов подход към хората и работата си. Избягвайте контакти с болни и не изразходвайте напразно енергийният си потенциал.
Благоприятни дни- 21, 22
Неблагоприятни дни- 23, 24

     
 

Не се тревожете за неща, които не могат да бъдат променени или поправени.
Затворете очи за недостатъците на партньора и се доверете повече на сърцето, отколкото на ума. И не бъдете прекомерно капризни. Могат да настъпят усложнения във връзките ви. Не бива личният живот да ви отклонява вниманието от работата. Проявете инициативност, пресметливост и усърдие. Ще бъдете увлечени от нови идеи. Ще се явят и нови перспективи в професионален план. Вашата енергия леко започва да отслабва. Профилактичните мерки ще подобрят ситуацията.
Благоприятни дни- 23, 24
Неблагоприятни дни- 18, 19