Дневен хороскоп - неделя, 17 септември 2017

 

Овен

Не се опитвайте да решите всички проблеми с един замах, това само ще влоши повече нещата. Точно затова следва да си съставите добре обмислен план за действия, а после вече да решавате възникващите проблеми по реда на тяхното постъпление и актуалност.

     
 

Телец

На моменти ставате много взискателни към близките си и околните, затова намаляват шансовете да ви помогнат. Не си давайте вид обаче, че домашните дела ви носят само положителни емоции и се явяват най-привлекателното нещо на света.

     
 

Близнаци

Добре е внимателно да слушате какво ви казват, дори когато сте убедени, че няма да научите нищо ново. Нюансите и подробностите, които ще станат очевидни, ще ви накарат да промените отношението си към чутото.

     
 

Рак

Ако чувствате, че не ви достига енергия, не се захващайте с по-трудоемки дейности дори да сте ги планирали. Най-вероятно ви е необходим отдих, за да натрупате сили за  възстановяване. Има вероятност за неочаквани възможности, които биха могли да подобрят положението ви.

     
 

Лъв

Не предприемайте участие в ситуации, където ще ви се наложи да отговаряте за чужди постъпки или да отстоявате идеи от солидарност, които не са ви близки на вас самите. Възможно изясняване на отношенията с партньорите ви.

     
 

Дева

За съжаление вашите разсъждения сега са далече от обективната реалност и това е очевидно за всички, освен явно за вас самите. Това обаче няма да ви попречи да си намерите идеални слушатели, които да не ви противоречат.

     
 

Везни

Днес най-после ще можете да получите конкретни отговори на конкретни въпроси. Безплодни ще останат усилията на тези, които се опитат да ви накарат да действате против волята си и не във ваша полза.

     
 

Скорпион

Ако сега се опитате сега да наложите своята воля на околните, едва ли ще срещнете голямо съпротивление от тяхна страна. Обаче верни съюзници и съратници от тях няма да се получат. Вземайте самостоятелно своите решения.

     
 

Стрелец

Днес ще се радвате на енергия и сила. Вашият ангел хранител иска да ви научи да гледате с благодарност на всичко около себе си и да живеете съзидателно, затова ще се погрижи да ви защити от неудачите.

     
 

Козирог

Сега можете спокойно да гледате сеира на другите как водят борба за палмата на първенството. Обаче тази идилия ще продължи само до тогава, докато не се окажат засегнати вашите интереси.

     
 

Водолей

Колкото по-близо се приближавате до истината, толкова повече препятствия ще възникват на пътя ви. Гласът на интуицията ще е водещ за вас и ще ви позволи да определите кога да спрете и да изчакате, и кога да продължите.

     
 

Риби

Вие ще сте твърде пасивни днес. Помислете колко дълго ще ви устройва това положение. Бихте могли да проявите малко повече инициативност и активност. Да плувате по течението може и да е по-удобно, но не и сега.

     

СЪВЕТИТЕ НА 

ФОРТУНА

  Спрете и осмислете живота и целите си. В живота на човека има два големи дни: деня, в който сме дошли на този свят и деня, в който открием причината за това. Открийте своята причина, заради която си струва да живеете, а не просто да съществувате.