Стамен Белчев: Мачовете за Купата са най-краткия излаз до място в Европа - bulgaria.utre.bg

Стамен Белчев: Мачовете за Купата са най-краткия излаз до място в Европа

15 септември 2017, 20:00 | bulgariautre.bg
  • Снимка:
    topsport.bg

    Стамен Белчев: Мачовете за Купата са най-краткия излаз до място в Европа

Ще направим всичко възможно да я спечелим

Треньорът на ЦСКА Стамен Белчев коментира предстоящото гостуване на Черно море. "Червените" заминаха днес за Варна с група от 21 футболисти.

"Всички в отбора са здрави. Готови сме да вземем седма поредна победа. Показваме добро ниво, макар че изискванията ми са по-високи. Дано утре затвърдим постоянството си и да се поздравим с успеха.

Няма да се съобразяваме с това, че гостуваме. Трябва да излезем и с нашата си игра да накараме Черно море да се съобрази с нас.

Гледали сме два мача на Несебър. Днес един от помощниците ще отиде да гледа мача им с Марица. Ще се отнесем с нужния респект и уважение. Нямаме право на грешка, тъй като мачът е само един.

Момчетата са амбицирани да покажат по-добро представяне от миналата година. Мачовете за Купата са най-краткия излаз до място в Европа, така че ще направим всичко възможно да я спечелим.

Искам да благодаря на феновете, те винаги са нашият 12-и играч. Футболистите го оценяват, защото където и да отидем се чувстваме като на собствения си стадион", заяви Стамен Белчев.
Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета