Тони Златков: Страхът и шокът няма да изчезнат цял живот - bulgaria.utre.bg

Тони Златков: Страхът и шокът няма да изчезнат цял живот

14 септември 2017, 09:16 | Дани Стоянов
  • Снимка:
    btv.bg/ кадър

Когато се прибра, той „беше много дезориентиран и страшно стресиран

Страхът и шокът, за съжаление, няма да изчезнат цял живот – това каза в ефира на бТВ бизнесменът Тони Златков, чийто син – 25-годишният Адриан, беше отвлечен в края на август и освободен след плащането на откуп.

Тони Златков разказа, че е събирал парите няколко дни, а след това ги е хвърлил в чанта през мост, както му наредили похитителите. Комуникацията с тях протичала с „възпитани“ есемеси, без заплахи за здравето на жертвата. За много неща Златков не пожела да навлиза в детайли, тъй като те са „неправилна и опасна зона, която не би трябвало да коментирам“. Късно вечерта след отвличането пък бил поканен от Бойко Борисов в дома му, за да го запознае със случая. Златков смята себе си за един от средните хора в държавата и никога не се е движил с охрана.

„Възстановяваме се постепенно след огромния шок. Всичко е добре, тъй като приключи. И Адриан постепенно се възстановява“, каза той. Засега семейството не вижда нужда младият мъж да получава специални грижи или да разговаря с психолози, но „бъдещето ще покаже“.

Когато се прибра, той „беше много дезориентиран и страшно стресиран. То е естествено – няма човек, който да понесе такова нещо спокойно“, каза баща му.

„Адриан е добър, нормален млад човек, който е тръгнал по своя път за развитие в кариерата. Той е изключително силен и уравновесен, но никога не е изпадал в каквато и да е критична или стресова ситуация, така че не знаехме как ще реагира и ще понесе всичко това“, добави той.

Златков не можа да разкаже много за дните, в които Адриан е бил в плен, защото все още гледат да не го връщат към това изживяване. По думите му обаче, докато бил в плен Адриан, постоянно мислел какво ще се случи, как ще протекат нещата, защото точно той, бил е в несигурно положение.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета
 
 


Още новини от Крими