Дневен хороскоп - петък, 15 септември 2017

Хороскоп

14-09-2017, 18:40

Снимка:

Bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Седмичен хороскоп за 11 - 17 септември 2017

 

Овен

Днес ще бъдете в приповдигнатото настроение и ще имате добър жизнения тонус, което ще ви обезпечи с положителни резултати в сферата на професионалната дейност. С този ден е свързана работата с мисловните образи и умствените енергии. 

     
 

Телец

Някои хора ще успеете да поставите пред свършен факт и това ще ограничи техните възможности за действие. С това може обаче да си спечелите завинаги тяхната неприязън. Проявите малко повече такт и деликатност и ще можете да позагладите положението. 

     
 

Близнаци

Днес вероятно ще изживеете много положителни емоции и ще се повиши самочувствието ви. Не пренебрегвайте здравият си разум, не се вслушвайте в дадени съвети, тъй като може да се окажат грешни и не точно за вашият случай. 

     
 

Рак

Денят е благоприятен за всякакъв вид комуникации, срещи, от приятни приятелски разговори до делови преговори. Възможно е някой да събере кураж и най-после да ви направи любовно признание.

     
 

Лъв

Обмислете добре иновации за бизнеса си. Можете да получите предложение за сделки, но днес избягвайте да вземате решения. Очакваните блага няма да се посипят веднага на главата ви.

     
 

Дева

Леко напрежение може да се появи от нещата, които имате да вършите. Прекаленото фамилиарничене на хората около вас започва да ви омръзва и не е изключено да предизвикат раздразнението ви.

     
 

Везни

Денят е благоприятен за активните, но добре обмислени действия. Много е важно всичко да правите точно навреме. Постарайте се да се освободите от излишните ангажименти и да изкарате денят на спокойствие. 

     
 

Скорпион

Сега сте в период на физически и енергиен подем, но използвайте разумно силите си. Активизирате се и на подсъзнателно равнище. Ще намерите оптимални решения на проблемите си. Препятствията са отстраними.

     
 

Стрелец

Единствено, ако си направите някакъв план за действие, бихте могли да използвате пълноценно възможностите на деня. Необходимо е да съблюдавате режим на строги икономии и да не разточителствате.

     
 

Козирог

Пред вас ще стоят различни варианти. Изберете най-удачният. Недоброжелателни хора ще се опитат да ви създадат определени трудности и въпреки това ще успеете да се справите с доста неща.

     
 

Водолей

Доброто ви настроение и положителните емоции, донякъде ще зависят от вас. Можете да направите доста по въпроса стига да знаете как. Доброжелателността на другите ще повдигне самочувствието ви.

     
 

Риби

Днес ще ви се предостави повод да разкриете някои от своите най-добри страни. Правилната преценка на действителността и собствените възможности ще ви помогнат да постигнете желаното от вас.

     

СЪВЕТИТЕ НА 

ФОРТУНА

  Нещастието винаги може да ви сполети, когато най-малко го очаквате. Много често обаче нещата изглеждат много по-лоши, отколкото са. Нищо твърде хубаво не продължава дълго време. И нищо твърде лошо. Колко пъти бедствията са се превръщали в скрита благословия. Рано или късно всичко се променя. Доброто става лошо, а лошото – добро.  Печалбите се превръщат в загуба, а загубите в печалба. Такъв е животът. Колкото и трудни да са нещата понякога, има начини да направим живота по-приятен. Гледайте от хубавата страна на живота. Няма безнадеждни ситуации. Има само хора, които са загубили надежда, че ще се справят.