Дневен хороскоп - четвъртък, 14 септември 2017

Хороскоп

13-09-2017, 18:40

Снимка:

Bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Седмичен хороскоп за 11 - 17 септември 2017

 

Овен

Девиза на днешният ден трябва да бъде “бързай бавно”.  Отрицателните изблици е добре да бъдат поставени под строг контрол, докато отминат негативните тенденции около вас. Пазете се от травми! 

     
 

Телец

Силно ще ви вълнува финансовата страна на нещата. Повече от всякога трябва да подхождате практично. Внимавайте за неочаквани загуби. Всичките ви очаквания имат лъжлива тенденция.

     
 

Близнаци

Добре ще е да завършите това, което вече сте започнали. Необходимо е да създадете ред около себе си и значително ще се успокоите. Много е вероятно да почувствате леко неразположение или понижение на жизнения тонус. 

     
 

Рак

Работете си спокойно и не обръщайте внимание на бушуващите страсти около вас. Разчитайки само на себе си, ще заложите отличен фундамент за бъдещите си успехи. Възможни са проблеми от страна на приятели.

     
 

Лъв

Дребни неприятности, спорове, незначителни загуби, всичко това може да ви раздразни и да ви хвърли в нов ред на мисли, но не си го слагайте на сърце. Направете нещо хубаво за себе си днес и ще ви се подобри настроението.

     
 

Дева

Не се поддавайте на паника, дами и господа. Необходимо е да мобилизирате цялото си налично благоразумие, предпазливост и интуиция, за да се измъкнете от семейни и финансови проблеми.

     
 

Везни

Малко безличен ден, не по различен от много останали. Еднообразието в службата, някои друго спречкване или повишаване на тон с някого, монотонност в семейството, това е в общи линии днешната картина. Нищо особено!

     
 

Скорпион

Имате достатъчно енергия, за да се справите с настоящите проблеми. Вкарайте повече логика в действията си. Ще изпитвате крайно противоречиви желания и трудно ще решите накъде да поемете.

     
 

Стрелец

Проблемите са основно от битов характер. Вашите планове ще се реализират най-добре в сътрудничество с други хора. Не се отказвайте от нещо, на което вече сте стигнали почти до края му.

     
 

Козирог

Денят не е толкова благоприятен, но въпреки това, може да мине и без никакви сътресения. Не се противопоставяйте на волята на обстоятелствата. На работното място са възможни някакви изменения и промени.

     
 

Водолей

Не бързайте да претупвате нещата и да пришпорвате събитията. Също така не давайте обещания, ако не сте напълно сигурни, че ще ги изпълните. Направете мислена оценка на всичко и тогава участвайте.

     
 

Риби

Бъдете по-съсредоточени на работното си място и концентрирани върху настоящите задачи. Уединението ще спомогне на добрите размисли и на работата също. Не се впрягайте на отправените забележки към вас от страна на другите.

     

СЪВЕТИТЕ НА 

ФОРТУНА

  Законът на Мърфи гласи:
„Нищо не е толкова лесно, колкото изглежда.
Всичко отнема повече време, отколкото очаквате.
И ако нещо може да тръгне зле, то ще тръгне в най-лошия възможен момент.”
Не всички неща тръгват зле в най-лошия момент, но понякога наистина е така. В действителност понякога дори ако няма нещо как да се прецака, то ще се прецака.
Бъдещето е несигурно. Неочаквани събития могат да ни връхлетят за една минута. Нещата винаги се променят. Има една приказка:”Докато човек си прави едни планове, Бог има други планове за него.”  Важно е да се научим как да се приспособим към променящите се обстоятелства, защото такива ще има много. Подгответе се да се променяте с времето, вместо да се съпротивлявате на промените и ще бъдете по-щастливи и спокойни. Вместо да приемем неочакваното развитие на нещата като заплаха, нека се научим, че то може да крие и нови възможности.