Дневен хороскоп - сряда, 13 септември 2017

Хороскоп

12-09-2017, 18:40

Снимка:

Bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Седмичен хороскоп за 11 - 17 септември 2017

 

Овен

Днес може като магнит да привличате към себе си неприятностите. Трудно ще се получават нещата при вас. Незачитане мнението на колега може да доведе до излишен скандал. Въпреки всичко това ще бъдете в добра кондиция.

     
 

Телец

Днес бъдете достатъчно силни и целеустремени, за да се справите с всичките си поставени задачи, които стоят пред вас в днешния ден. Главното е да сте по-самоуверени. Ще имате достатъчно поводи за проява на емоции. 

     
 

Близнаци

Някои от ситуациите през днешния ден ще са сходни на тези, с които сте се сблъсквали в миналото. В отношенията ви с близък човек може да настъпи недоразумение, взаимно неразбиране и обида. Не се преуморявайте.

     
 

Рак

Лекият упадък на силите от сутринта ще се смени с отлична работна настройка по-късно през деня. Обстоятелствата около вас бързо ще се променят. Постарайте се да сведете общуването с неприятни хора до минимум.

     
 

Лъв

Ще тръгнете с голям размах в действията, но все пак не поемайте  нови ангажименти, докато не приключите с тези, които сте започнали. Вероятно всичко ви изглежда лесно сега, но в последствие ще възникнат трудности.

     
 

Дева

Периодът може да е сложен за взаимоотношенията. Нуждаете се от по-спокойна и непринудена обстановка. Постарайте се да не напрягате нервната система и да стоите далеч от всякакви конфликти. Възможно е да се доберете до някаква истина.

     
 

Везни

Желанието ви днес да разпуснете и да прехвърлите на другите задачите е толкова голямо. Можете да разчитате на подкрепата на колегите си, но нищо повече от това. Възможно е да възникне ситуация, която да ви накара да реорганизирате своя живот.  

     
 

Скорпион

Денят ще бъде психологически напрегнат. Склонни сте да бъдете импулсивни в действията си, но също така и неразумни. Страничните проблеми силно могат да окажат влияние върху партньорските ви отношения. 

     
 

Стрелец

Възникналите проблеми на работното ви място обезателно ще ги решите, ако действате търпеливо и разумно. Добре помислете преди да предприемете някаква инициатива през днешния ден.

     
 

Козирог

Денят е изменчив по своята природа, но постепенно всичко ще се стабилизира. Положете малко усилия да направлявате обстоятелствата, но не на всяка цена. Всички, които имат тайна връзка да внимават и да не пренебрегват в никакъв случай дреболиите.

     
 

Водолей

Днес по-малко се натоварвайте и избягвайте напрежението, споровете, разправиите. Не разчитайте твърде на разбиране от страна на близките хора. Пазете силите си и не се пилейте енергията си напразно. 

     
 

Риби

Не позволявайте на дреболиите да съсипят днес деня ви. Затрудненията, които стоят пред вас изглеждат сега неразрешими, но с времето ще намерите всички решения и отговори, които търсите.разник или да отидете на пикник. 

     

СЪВЕТИТЕ НА 

ФОРТУНА

  Здравият разум казва, че не бива да си губим времето за неща, които не можем да променим. Това важи не само за ситуации и събития, но и за хора. И все пак, всички ние попадаме в един и същ капан, когато се опитваме да променим другите, за да станат такива, каквито искаме ние. Не правете грешката да се опитвате да променяте приятел и роднини. Повечето хора нямат желание да се променят. Тези, които искат да се променят, ще го направят по свой начин и само когато са готови.
Ние наистина не можем да промени другиго, освен себе си. Ако се опитвате да промените другия, това е ценна загуба на време.
За да бъде този свят интересен и вълнуващ, са нужни всякакъв вид хора. Представете си колко скучен би бил света, ако всички бяха като вас.