Дневен хороскоп - вторник, 12 септември 2017

Хороскоп

11-09-2017, 18:40

Снимка:

Bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Слънчев календар - понеделник, 11 септември 2017

Седмичен хороскоп за 11 - 17 септември 2017

 

Овен

Зле ще ви се отразява рутинната работа. Ще бъдете лесно раздразнителни и ще се увличате по всеки повод в спорове. Съществени резултати няма да постигнете, но вие и не очаквате повече.

     
 

Телец

Днес сте склонни към „натрупване” във всякакъв смисъл. Благоприятно време за сферата на услугите. Постепенно ще се увеличава вашата активност. Някои от вас ще бъдат осенени от внезапни прозрения или хрумвания.

     
 

Близнаци

Днес ще почувствате потребност да бъдете сред приятели, да можете да си поговорите за политика, икономика, преобразувания и лични теми. Подходящо време за интелектуални занимания - шахмат, карти и др.  

     
 

Рак

Днес не ви е ден. Липсва ви виталност. Липсват ви перспективи. Идеите ви ще бъдат нереалистични, задръжка в получаването на информацията, лошо протичане на всяка интелектуална дейност.

     
 

Лъв

Днес не се препоръчва никаква проява на агресивност. Ако не се чувствате във форма, вземете си по-добре почивен ден. Посветете свободното си време на себе си или на семейството вместо да го посвещавате на странични хора.

     
 

Дева

Този ден е опасен за взаимоотношенията ви, защото сте изнервени от напрегнатото ежедневие. В брачните отношения е необходимо да проявите взаимна снизходителност. Постарайте се да балансирате непрекъснато, колкото и да е трудно това.

     
 

Везни

Днес може да предпочетете уединението или да бъдете по-сдържани в общуването. Препоръчва ви се да потърсите подкрепата на други хора или да използвате своите вътрешни психологически ресурси.

     
 

Скорпион

Подходящ момент за търсене на решения на собствените индивидуални проблеми. Вслушайте се във вътрешния си глас и той ще ви подскаже с какво следва да се занимавате и  какво трябва временно да пренебрегнете.

     
 

Стрелец

В този ден повече ще виждате романтичната страна на живота, отколкото практичната. Не пренебрегвайте отделните детайли, които може да се окажат много важни. По-добре сега спестявайте  в очакване на по-удачен момент, вместо да харчите.

     
 

Козирог

Прекомерното чувство за собствена значимост, прекалената самоувереност и самолюбие не са най-добрите ви съветници днес. Може да ви натоварят с отговорности, които да ви се сторят доста обременяващи и сложни.

     
 

Водолей

Днес ще се намирате в състояние на относителна хармония и вътрешно спокойствие. Това ще ви позволи да владеете ситуациите и взаимоотношенията си. Не прибързвайте в нищо. Влагайте повече разум в действията си.

     
 

Риби

От излишната мечтателност и стремежи към пълна независимост трябва временно да се откажете. Научете се да наблюдавате внимателно. Избягвайте бързото вземане на решения и бързите действия.

     

СЪВЕТИТЕ НА 

ФОРТУНА

  Неизбежно ще установите, че много хора ще ви наранят, стига да им дадете такава възможност. Някои критици ще се опитат да спукат балона ви и да ви приземят от облака, на който се носите. Други ще се опитат да се намесят в плановете ви, дори когато не са пряко заинтересувани от тях. Колкото и да е положителен приносът ви към някой проект, все ще се намери причина някой да се оплаче от работата ви. Докато се опитвате да запалите огъня в живота си, някой ще се опитва да го загаси.
Ще ви разочароват приятели и роднини, на които току що сте направили големи услуги. Ще разберете, че много хора просто не играят по същите правила като вас. Някои ще ви побъркват с поведението и разсъжденията си. Но ролите често се обръщат. Вие също сте човек и едва ли сте по-различен. Сигурно и вие често ще разочаровате някого, ще се издънвате, ще правите глупости и ще разстройвате другите. Няма да можете да отговорите на високите критерии, независимо колко усилия полагате. Вие също ще критикувате и отхвърляте други хора и в крайна сметка ще причинявате това, което причиняват на вас.
Затова нека бъдем по-смирени и да не осъждаме човешката природа. Това е работа на Бога. Нека се концентрираме повече върху положителните качества на другите, отколкото върху техните недостатъци.