Кавани,Неймар и Мбапе направиха страхотен тризъбец в ПСЖ

Играта на Пари Сен Жермен стана още по-бърза

Кавани, Неймар и Мбапе направиха страхотен тризъбец в ПСЖ. Показаха го и в срещата с Метц като гост. Наистина домакините можеха да дадат друг ход на мача, ако Еманюле Ривиер бе вкарал на празна врата,след грешка на стража на гостите Ареола при резултат 1:1.

Най-малкото Метц нямаше да загубят с 1:5. Резултатът лъже. Домакините  можеха да дадат по-голям отпор. Независимо от това се видя,че и Мбапе влиза на голяма скорост в състава на Унай Емери. Неймар за няколко мача се чувства все едно е отдавна в този състав. Личи си, че обича да не бъде консуматор, въпреки,че бележи голове,когато му се отдаде и най-малка възможност. Бразилецът чувства задоволство когато  дава извеждащи голови пасове. И успеваемостта на Кавани стана още по-голяма.

Талантливият младеж Мбапе също се чувства в свои води. И как не. Килиан е роден в парижкия квартал Бонди. ПСЖ бързо се усети и прибра парижкото дете от Монако, след като видя невероятния му талант. Преди време ръководителите на парижани пропуснаха да минат покрай тях двама свои велики за Франция футболисти. Става въпрос за Тиери Анри роден в  Юлис Есон. Другият е Силвен Вилтор, който е роден в Ньои сюр Марн. Двамата бяха изпуснати тогава, но сега катарския собственик Насер Ал Келафи не прави тези грешки. И Мбапе отново е в Париж и по-точно в ПСЖ.

Кавани, Неймар и Мбапе правят играта на парижани изключително бърза. Пасовете с едно докосване на моменти трябва да се гледат с ястребово око. Нищо общо няма от времето на Ибрахимович, който пак играеше с Кавани. Играта изглеждаше бърза,но сега е на невероятни обороти в сравнение с тогава.

Заради това трио в ПСЖ останаха резерви страхотни играчи като Юлиан Дракслер, Анхел Ди Мария и Хавиер Пасторе. Във всеки друг отбор от Европа биха могли и тримата да са титуляри.

Трябва да стане чудо ПСЖ да не си върне отново титлата изгубена от Монако през миналия сезон. Но е любопитно да се види как ще играе отборът в Шампионската лига. Ясно е, че тимът ще премине груповата фаза. Тъй като е в една група с Байерн, Селтик и Андерлехт ще се разбере дали ще бъдат първи или втори след баварците. Но след това още по-любопитно е да се види дали този път полуфиналът в Шампионската лига ще остане отново мираж. Или с Мбапе, Неймар и Кавани ще маршируват право до финала на Купата с големите ушички.