Дневен хороскоп - неделя, 10 септември 2017

Хороскоп

09-09-2017, 18:13

Снимка:

bulgariautre/ архив

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

В края на седмицата ще се почувствате изморени, поради външните обстоятелства, с които е трябвало да се съобразявате през предните дни. Затова наблегнете на почивката, релаксирайте, идете на масаж, наспете се. 

     
 

Телец

Вероятно плановете ви за деня са се изменили в последния момент поради напора на обстоятелствата или промяна в мнението. Каквито и да са те, осъществете ги. Може да бъдете раздвоени между „трябва” и ”искам”. Намерете сами нужния баланс. 

     
 

Близнаци

Денят ви ще премине отлично. Вашата феноменална интуиция работи в усилен режим и навреме ще ви подскаже как да действате. Ще са ви необходими само две минути, за да намерите изход от всяко положение. 

     
 

Рак

Днес няма да ви остане време изобщо да скучаете. Вие или ще се занимавате със своите лични дела или ще помагате на тези, които се нуждаят от помощта ви. Радвате се на обществото на своите близки и роднини и се чувствате добре.

     
 

Лъв

Вие трябва да бъдете сега много внимателни, тъй като именно днес може да допуснете сериозни грешки, оправянето на които на по-късен етап може да ви отнеме много време и сили. Икономисвайте енергията си особено през втората половина на деня. 

     
 

Дева

Не падайте духом. И да има негативно влияние върху вас, то няма да трае дълго. Гледайте да не влизате в разногласия. Не изпускайте възможността да кажете нещо приятно на хората, които са около вас. Желателна е смяна на обстановката.

     
 

Везни

Денят е лек, наситен с различни поводи за радост и носещ позитивни емоции. Настройте се към подходящото настроение. Старайте се да виждате всичко в най-добра светлина и ценете това, което имате. 

     
 

Скорпион

Денят подхожда за извършване на домашна работа. Вие създавате комфорт и уют за себе си и близките си. Досещате се за потребностите и желанията на всеки и се стараете да ги задоволите. 

     
 

Стрелец

Денят ще премине леко и приятно, макар че няма да се случи нищо особено. Добре ще е ако намерите повод и време да пообщувате с приятни и позитивно настроени хора, да се повеселите и да разпуснете. Може да укрепите своите дух и тяло с малко спортни занимания.

     
 

Козирог

Нуждаете се от отговорност за вашите действия, въздържание и пост. Избягвайте шумните места и височините. Има вероятност да ви се завие свят и да има инциденти. През втората половина на деня ще намалее силата ви.

     
 

Водолей

Нееднозначен ден. Може да премине под защита на моралните принципи и вътрешната свобода. Възможно е да изпаднете под психическа и материална зависимост. Дебнат ви отвсякъде изненади.

     
 

Риби

Денят е благоприятен за пътуване, физическо натоварване. Очакват ви лични срещи. Посветете деня на партньора си, семейството и домашния уют. Може да си устроите малък празник или да отидете на пикник. 

     

СЪВЕТИТЕ НА 

ФОРТУНА

 

Енергията на деня дава сила за духовен растеж. Ден на победата над себе си. Ако имате лоши привички, сега можете да се откажете от тях. Време за духовно преображение и преодоляване на съмненията. Ще ви трябва много енергия, затова не я хабете напразно.

Денят прекрасно подхожда за общуване. Може да използвате деня за укрепване на старите връзки или създаване на нови запознанства, установяване на приятелски контакти. Ще получите удоволствие от общуването. Избягвайте обаче да изяснявате отношения.