Дневен хороскоп - събота, 9 септември 2017

 

Овен

Днес е добре да се занимавате само с личните си проблеми и да оставите чуждите настрана. Деловите срещи няма да са достатъчно ползотворни. Имунитета ви е намален. Пазете си здравето!

     
 

Телец

Успешен и усмихнат ден. Късмета ще е с вас. А как ще употребите неговата благосклонност - за творчески успехи или в личния живот, зависи изцяло от вас. Изпробвате и в двете области.

     
 

Близнаци

Днешният ден може да се окаже доста забавен за някои от вас или да преживеете интересна случка. Отношенията ви са леко занемарени. Вашият партньор се нуждае от повече внимание и време, което да му посветите.

     
 

Рак

Общувайки с околните, ще намерите решението, от което се нуждаете. Не отказвайте на потърсена помощ от вас. Пазете се от доброжелателите. Клюка казана по ваш адрес може сериозно да ви разстрои.

     
 

Лъв

Днес е нужно да се водите от интуицията си. Вашето обаяние е особено силно сега и ще въздейства върху другите на подсъзнателно равнище. Любовните отношения може да се превърнат в игра с открит огън.

     
 

Дева

Днес с малко повече усилия от ваша страна ще можете да отстраните трудностите и пречките и да се справите със задачите през днешния ден. Въздържайте се от нападки срещу когото и да е.

     
 

Везни

Препоръчително е да прекарате повече време в приятелска среда. Вашите проблеми ще намерят своето решение в компания. На дневен ред са финансовите въпроси. Имате нужда от малко по- решителни действия.

     
 

Скорпион

Някои ще бъдат завладени от мрачно настроение, може би поради намаления жизнен тонус. Може да се сблъскате със стари грешки или да изплуват стари проблеми. Близки до вас хора ще ви припомнят минали обещания, дългове или отговорности.

     
 

Стрелец

Залог за успеха, който гоните, са бързите и решителни действия. Постарайте се да бъдете още по-целеустремени и съсредоточени върху главните моменти. Не пропилявайте силите си за дребни неща или в различни направления.

     
 

Козирог

Днес времето работи във ваша полза. Използвайте рационално всички възможности. Имате нужда да преосмислите някои неща на спокойствие преди да предприемете необходимите действия.

     
 

Водолей

Настъпва относително спокоен период за вас. Може да си отдъхнете и да разпускате, а работата нека да почака. Сега не е най-подходящ момент да се щурмуват върхове. Занимавайте се с по-спокойни неща.

     
 

Риби

Каквото и да се случва, все ще е за ваше добро. Даже да има неприятни събития, то те ще донесат в бъдеще добри дивиденти. Ще поживеете, ще се убедите, дори сега положението да не ви изглежда толкова розово.

     

СЪВЕТИТЕ НА 

ФОРТУНА

 

Денят носи тежка, напрегната и опасна енергия, тя просто витае във въздуха. Ще бъде достатъчна една дума или неуместен поглед, за да възникне конфликт, затова бъдете предпазливи. Не се поддавайте на провокации и не провокирайте другите. Не започвайте да изяснявате отношения, има вероятност още повече да се заплетат.
 
Обърнете се назад, припомнете си с кого сте били несправедливи и кой ви е причинил болка, простете на тези, които са ви наранили и помолете за прошка тези, които сте обидили. Именно в този ден могат да се оправят грешките извършени в миналото, които влияят върху настоящето и създават проблеми.
 
Този ден е критичен за хората с травмирана психика. Ако имате такива близки, обърнете им специално внимание, погрижете се за тях.