ФИФА назначи преиграване на футболна среща - bulgaria.utre.bg

ФИФА назначи преиграване на футболна среща

07 септември 2017, 15:40 | bulgariautre.bg
  • Снимка:
    btv

    ФИФА назначи преиграване на мач

За първи път в историята си международната футболна федерация ФИФА назначи преиграване на мач

ФИФА отмени резултата от квалификационна среща за световното по футбол през 2018 между ЮАР и Сенегал, която се игра на 12 ноември миналата година и назначи повторното й провеждане заради съдийска грешка, се съобщава на сайта на федерацията.

Тогава арбитърът от Гана Джоузеф Лемпти отсъди дузпа срещу Сенегал, защото прецени, че е имало игра с ръка с топката от страна на сенегалски защитник, макар на повторенията ясно да се вижда, че това не се е случило. В резултат на съдийското решение за дузпа, мачът завърши с победа 2:1 за ЮАР.

ФИФА определя мачът да се играе наново през ноември тази година, като точната дата ще се определи допълнително  Спортният арбитраж отстранява Лемпти от съдийска дейност за "манипулиране на резултата" от мача.Коментари (1)

Потребител
муспи
ФИФА е много корумпирана мафия и прави състояние ва гърба на българските армейци. Тя не признава новото име на комунистическия отбор ЦДНВ'48, с което е свикнала цялата футболна общественост - ЦЕКАнаБКП-Барцелона-48-ЛАДА, като се мотивира че не е ЛАДА а ЛЕЧЕ! Знаеме кой ви [ още... ]
07 септември, 17:02 ч.

Добави коментар

* Задължителни полета