Дневен хороскоп - сряда, 6 септември 2017

 

Овен

Опасен и труден ден – денят на пълнолунието. Проблемите ще извират отвсякъде. Пътуване във връзка със служебна работа няма да оправдае усилията ви. Не се занимавайте с тежък физически труд заради здравето си. Въпреки неприятностите, усмихвайте се по-често.

     
 

Телец

Денят на пълнолунието е напрегнат и изпълнен с грешки. Внимателно се отнасяйте към новите идеи и предложения. Възможно е да ви измамят или да получите невярна информация. Може да ви заболи стомаха, затова се въздържайте от тежка храна.

     
 

Близнаци

Има малка вероятност за печалба от търговски операции. Възможно е да се разкрият нови перспективи пред вас. Най-вероятно ще бъдете изкушени от предложение, към което трябва да се отнесете предпазливо, тъй като вероятно е измама или подвеждаща информация.

     
 

Рак

Ако имате проблеми, които не ви е по силите да разрешите, обърнете се към психолог или истински приятел, който не е безразличен към вас и живота ви. В противен случай може да изпуснете прекрасната възможност да поправите нестабилната ситуация.

     
 

Лъв

Вероятно ще допуснете грешки в областта на професионалната дейност или ще имате недоразумения в личните взаимоотношения: може да има разногласия с близък човек поради ревност или незаслужени упреци. Не са изключени здравословни проблеми.

     
 

Дева

Избягвайте пътуването, елиминирайте рисковете и тежкия физически труд. Не се препоръчва да влизате в търговски сделки или да правите скъпи покупки: ще загубите повече, отколкото купувате. Внимавайте за здравето си.

     
 

Везни

В този ден теглете чертата под старите планове, дела и контакти. В личния живот не са изключени проблеми, свързани с нежеланието на партньора да приеме вашата гледна точка. Може да получите приятна новина, която да доведе до някакви промени в настоящето.

     
 

Скорпион

Денят обещава спокойствие и равновесие. Днес може да почувствате себе си като господари на ситуацията и всичко, както изглежда, ще е подчинено на вашата воля и според вашите желания.

     
 

Стрелец

Неблагоприятен ден за комуникация с партньори, учене, започване на нов бизнес. Днес се опитайте да избегнете обещанията, ненужните разговори и работа с документи. Обърнете внимание на своето здраве и това на близките ви.

     
 

Козирог

Денят ще е добър за вас и за личните ви контакти, но лесно ще допускате грешки поради слаба концентрация. Ще срещате трудности. Възможно е да ви попречат с нещо или да има задръжки относно вашите дори намерения.

     
 

Водолей

Вашият жизнен и творчески потенциал ще бъде на висота. Енергия и сила няма да ви липсват. Денят ще разкрие пред повечето от вас нови възможности. Възползвайте се от предоставеният ви шанс. 

     
 

Риби

Животът днес може да ви се стори тежък, но в края на краищата ще победите. Чрез удивителните си способности ще откриете вярната цел и правилното направление. Ще се покажете за пореден път като предани и верни приятели.

     

СЪВЕТИТЕ НА 

ФОРТУНА

 

Избавете се от всяка ненавист към себе си.
Простете си! Обичайте се! Приемете се!
Правете това, което обичате и обичайте това, което правите.
Помислете кое е това, което кара сърцето ви да се изпълва с радост и кара душата ви да запее?