Дневен хороскоп - вторник, 5 септември 2017

Хороскоп

04-09-2017, 18:31

Снимка:

Bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Седмичен хороскоп за 4 - 10 септември 2017

Слънчев календар - вторник, 5 септември 2017

 

Овен

Съсредоточете се върху работата си, сделките и положението ви в обществото. Вече сте в състояние да разширите хоризонта си. Избягвайте повърхностните оценки, необходимо е да сте по-далновидни.

     
 

Телец

Въпреки, че цените сигурното и обичайното, днес е добре да предпочетете непредвидимото и предизвикателното. Не пропускайте нито една възможност. Възползвайте се от всички шансове, дори и най-минималните.

     
 

Близнаци

Добър ден за разширение сферата на вашето влияние, търсене на спонсори или общуване с представители на властта. По-често от всички други ще се борите с изкушенията и постоянно ще изпитвате вътрешни противоречия.

     
 

Рак

Ще останете доволни от емоционалните си контакти. Прожекторите са насочени към вас. Поемете инициативата в свои ръце, правете каквото искате, просто се възползвайте от късмета си.

     
 

Лъв

Приятно разтоварващ ден. Ще бъдете невероятно привлекателни в очите на другия пол. Романтични срещи, нови запознанства, пътувания ще ви подарят много приятни емоции и впечатления.

     
 

Дева

Спокоен ден, който ще донесе усещането за изпълнен дълг и добре свършена работа. На свободния пазар могат да бъдат сключени добри сделки. Не напускайте центъра на събитията - целете се високо и е възможно да успеете.

     
 

Везни

Може да се случат твърде интересни неща. Дискусиите между приятели ще са стимулиращи. Новаторството създава тенденция за подобряване на жизнения стандарт. Приемайте шансовете, които ви се предлагат.

     
 

Скорпион

Важна роля ще играят вашите скрити таланти. Създайте около себе си атмосфера на престиж, мистерия и интерес. Завършете това, което сте започнали. Ще съумеете да се справите с една доста опърничава личност.

     
 

Стрелец

Не прекарвайте този ден между четирите стени - на вас ви е необходима повече активност, движение и общуване. Можете да запалите околните с веселието си и да станете център на внимание във всяка компания.

     
 

Козирог

Успехът е близо до вас, но трябва да поработите още малко. Внимавайте да не изпортите нещата точно на края. Вслушвайте се какво ви казват, но се доверявайте преди всичко на здравия си разум.

     
 

Водолей

Ще имате шанса да се запознаете с интересни личности, които в бъдеще да станат ваши верни приятели или надеждни партньори. Малко доверие, повече твърдост и коктейлът на вашия успех е готов.  

     
 

Риби

Неудържимо става желанието ви да разширите жизненото си пространство и да се измъкнете от заобикалящата бъркотия. Обхванати от съмнения, някои хора ще поискат да повлияят върху вашата самоувереност.

     

СЪВЕТИТЕ НА 

ФОРТУНА

 

1.Престанете да мислите, че отказ означава провал. Провал и движение напред са две различни неща. Така че не се отказвайте и смело напред!
 
2. Забравете за това какво другите казват за вас. Не го приемайте твърде лично и не си го слагайте на сърцето си. Това, което те мислят и говорят е отражение на самите тях, а не на вас.
 
3. Вслушвайте се в мнението на другите, но не пренебрегвайте своето собствено мнение. Не се поддавайте на внушения.