Министър Кралев изненада волейболните националки - bulgaria.utre.bg

Министър Кралев изненада волейболните националки

02 септември 2017, 10:50 | Мила Иванова
  • Снимка:
    ММС

Той поздрави отбора за силното представяне и пожела успех в подготовката и в предстоящото изпитание

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев изненада женския национален отбор по волейбол, като посети тренировката им в столичната зала „Христо Ботев“ без предварителна уговорка. Там състезателките на селекционера Иван Сеферинов се подготвят за предстоящото участие на европейското първенство в Азербайджан и Грузия (22 септември – 1 октомври). Нашите момичета са сред 16-те най-добри на континента, а през изминалата седмица се класираха и за световното първенство през 2018 г. в Япония, завършвайки на второ място на квалификацията в Холандия след домакините.
Министър Кралев разговаря със състезателките от националния отбор и с треньорите, които бяха приятно сюрпризирани от посещението му. Той поздрави отбора за силното представяне и пожела успех в подготовката и в предстоящото изпитание.
„Благодаря Ви за това, което правите за България и българския спорт. Гарантирам Ви пълна подкрепа от страна на Министерството на младежта и спорта. Винаги съм готов да Ви помагам с каквото мога. Очаквам от Вас добро представяне. Мисля, че имаме шансове да постигнем нещо повече, а не само да запишем участие в европейското първенство“, заяви спортният министър пред волейболистките.
Красен Кралев покани треньорското ръководство и състезателките на допълнителна среща, на която в детайли да обсъдят с какви мерки може да се подпомогне отборът.
 

Тази вечер изненадах момичетата от националния ни отбор по волейбол като се появих без предварителна уговорка на трениро...

Публикувахте от Krassen Kralev в 1 септември 2017 г.


Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета