МГЕРБ провежда десетия си Летен университет - bulgaria.utre.bg

МГЕРБ провежда десетия си Летен университет

02 септември 2017, 06:00 | Мила Иванова
  • Снимка:
    facebook

Под наслов „Десет успешни” във Варна се провежда десетото юбилейно издание на Летния университет на МГЕРБ

В обучението, което се състои в Гранд Хотел Варна, участват над 250 представители на МГЕРБ от цялата страна. Днес от 9:00 ч. форумът ще бъде официално открит от председателя на парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов, председателя на МГЕРБ Георг Георгиев, кмета на града – домакин и областен координатор на ГЕРБ - Варна Иван Портних, евродепутата от ГЕРБ/ЕНП Емил Радев и представителя на Фондация „Ханс Зайдел” в България Богдан Мирчев.
Сред лекторите в семинара ще бъдат зам.-председателят на 44-то Народно събрание Цвета Караянчева, вицепремиерите Томислав Дончев и Екатерина Захариева, министърът на правосъдието Цецка Цачева, министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Ивайло Московски, председателят на парламентарната комисия по бюджет и финанси Менда Стоянова.
На 3 септември (неделя), от 9:30 ч. специално участие във форума ще вземе Мария Габриел - еврокомисар по цифровата икономика и общество. Лекцията на българския представител в Европейската комисия ще бъде на тема: „Европа на днешния и утрешния ден – цифрова и дигитална, но все пак близка и реална”. Лектор в последния ден от форума ще бъде и политологът Антоний Гълъбов.
Десетият летен университет на МГЕРБ по традиция се провежда със съдействието на фондация „Ханс Зайдел”, чийто ръководител на Института за стипендии проф. Ханс-Петер Нидермайер също ще вземе участие с лекция, посветена на ролята на ЕС в световната политика.Коментари (1)

Потребител
цццц
Какъв университет - това е нещо като Аонсу. МГРОБ са проЗДи намахани селяни, лапащш мжркжвчито но ББ.
02 септември, 19:18 ч.

Добави коментар

* Задължителни полета
 
 


Още новини от Политика