Антони Белмонт: Присъствието на Обертан в Левски ще ми помогне

Спорт

02-09-2017, 10:00

Снимка:

Официален сайт на Левски

Автор:

bulgariautre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Делио Роси впечатлен от двама юноши на Левски

Обертан подписа за две години с Левски

Той е играч с доказани качества

Новото попълнение на Левски Антони Белмонт даде кратко интервю пред телевизията на „сините“, след като подписа своя договор.

“Изключително горд съм, че подписах с този голям клуб. Знам, че това е един от най-обичаните и големи отбори в страната и в момента се гради боеспособен състав. Привлечени са отлични играчи и съм пределно мотивиран да се докажа и заедно да постигнем добри резултати. Искам да направим отличен сезон“, започна Белмонт пред клубния сайт.

„Присъствието на Обертан ще помогне за моята адаптация. От друга страна е много добре, че той е тук, защото е играч с доказани качества. Той е в Левски от около месец и ще ми помогне да се впиша по-бързо в отбора. За мен ще е чест да играя рамо до рамо с него“, продължи французинът.

„Знам много неща за Делио Роси от неговата работа в Италия. Той е отличен тактик и е много отдаден на работата си. Голям специалист. Радвам се, че ще работя с него и съм убеден, че ще подобря качествата си с Роси и екипът му. Това е също едно от нещата, които ме мотивираха да стана част от Левски. С този треньор ще постигнем много“, каза още Белмонт.

„В личен план си пожелавам да подобрявам играта си постоянно и да изиграя колкото се може повече срещи. Ще се отнася до клуба искам още този сезон да станем шампиони. И след това да постигнем добри резултати в евротурнирите“, завърши 21-годишният халф.