Вяра Анкова предаде щафетата на новия шеф на БНТ, Константин Каменаров

Общество

01-09-2017, 15:54

Снимка:

бнт

Автор:

Мила Иванова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Константин Каменаров е новия генерален директор на БНТ

Вяра Анкова: Сигурна съм в успеха на новия екип

Днес новият генерален директор на БНТ - Константин Каменаров встъпи в длъжност. Той прие поста от Вяра Анкова, която бе два мандата начело на обществената телевизия.
Константин Каменаров подчерта колко е важна приемствеността и наследството, което остава. Екипът на БНТ е най-голямата ценност на телевизията и всеки човек оставя частица от себе си в нея, каза Вяра Анкова и пожела успех на новия директор.
Вяра Анкова - генерален директор на БНТ 2010-2017г: Добре дошъл в този кабинет, който не знам дали е най-добрият, но със сигурност е най-отговорното място тук в телевизията и съм изключително щастлива, че тук сега влиза един човек, който това място не му е непознато и всички хора, които работят тук - също. Той е преживял нашите проблеми, нашите радости. Сигурна съм в успеха на този екип и му пожелавам само ей такива слънчеви мигове в този кабинет.
Много благодаря, наистина дай Боже. Аз ще кажа само, че съм много щастлив да поема тъкмо от теб тази позиция, защото тук са минали множество достойни хора в този кабинет, но пък приятелството и професионализмът между нас са нещо, което безкрайно много ценя, за което истински много благодаря, отговори Константин Каменаров, генерален директор на БНТ от днес и добави: "И още веднъж ще използвам възможността просто да помоля за най-нормално спокойствие тук. Работа има много и ще си я свършим всичките".