Дневен хороскоп - петък, 1 септември 2017

 

Овен

Не осланяйте твърде много на късмета си. В един момент той може да ви изостави. Планетните вибрации е възможно да повлияят върху любовните ви взаимоотношения по най-добрия начин.

     
 

Телец

Противоречив и двузначен ден. Внезапно възникнал конфликт ще се разреши във ваша полза. Не се отпускайте нито за миг. Въоръжете се с повече търпение, защото нови неприятности няма да ви оставят дълго да чакате.

     
 

Близнаци

Възможно е да срещнете препятствия на вашия път. Това може да са хора или обстоятелства, които да попречат на намеренията ви. Нужно ще е да почакате или да потърсите надежден способ за тяхното преодоляване.

     
 

Рак

Денят ще донесе за вас позитивни тенденции. Например да ви се открие нова благоприятна възможност, може да срещнете нужния  ви човек, или просто намирането на предмет, който до скоро сте смятали за изгубен.

     
 

Лъв

Безпокойство очаква мнозина от вас. Поради тази причина няма да сте напълно обективни в преценките си. Стойте по-далеч от шумни компании. Възможно е да минете през някакви изпитания, но ще бъдат леки.

     
 

Дева

Денят е неподходящ за активна дейност в професионалната сфера. Очаква се спад в жизнената ви енергия. Плановете и мислите, които ви са в главата, няма да донесат очаквания резултат.

     
 

Везни

Напрегнат и сложен ден. Вероятно, защото ще ви бъде много трудно да стигнете до правилно решение. Поради подвеждаща информация или влиянието на страничен човек може да имате неприятности.

     
 

Скорпион

Някои от вас може да станат жертва на предателство или измама от някого. Това е повод да се замислите какви хора ви обкръжават в момента. Помнете, че тези, които лъжат обикновено са склонни да се наричат „честни хора”.

     
 

Стрелец

Възможно е именно в днешния ден да ви застигнат нерешените ви проблеми или отложените ви дела. Бъдете предпазливи! Дори и при най-стабилните двойки могат да се зародят спорове и конфликти.

     
 

Козирог

Периодът е доста отговорен за вас. Избягвайте да експериментирате и действайте само чрез вече проверени методи. Звездите ви съветват да не се захващате с нови неща и да отложите малко важните мероприятия.

     
 

Водолей

Може да получите много съвети от приятели и познати, но се отнасяйте малко с недоверие към тях, защото не знаете доколко са искрени и доброжелателни. По-добре се вслушайте във вътрешният си глас.

     
 

Риби

Жизненият ви потенциал има тенденция към леко понижение. Не е изключено да сте малко като отнесени и да се чувствате уморени. Може да преживеете някакви трудности с близък човек.

     

СЪВЕТИТЕ НА 

ФОРТУНА

 

ПОДАРЕТЕ СИ СОБСТВЕНАТА ЛЮБОВ!
Посветете този ден на себе си. Отделете максимум внимание и любов на самите себе си. Кажете си, че се обичате и си го повтаряйте колкото ви се иска. Разходете се, идете на места, които ви харесват и обичате. Похарчете пари за себе си, направете си подаръци. Купете си нещо, което досега не сте си позволявали и сте отлагали по някаква причина. Заведете се на ресторант /е, може да вземете и някого със себе си/ или някъде, където ще се почувствате добре.