Невероятно зрелище и множество награди за бойците на Викинг Free Fight-2017

Сила, енергия, мощ и страст владяха така наречения Main event на вечерта

Двадесет страхотни бойци влязоха в Клетката на славата на ММА гала вечерта Викинг Free Fight-2017 тези дни в зала Конгресна на Двореца на културата и спорта в зашеметяваща за родните стандарти зрелищна битка на елитни профи спортисти от България, Египет, Украйна и Бразилия, съобщават от Нова Варна.
Депутатът и световен шампион по кик бокс Владимир Вълев-Питбула бе бурно аплодиран от варненската публика.
Министър Красен Кралев изгледа от ВИП масите всички боеве, а в края на събитието награди за победата местния любимец на варненци от Спортен клуб Викинг Инс Виктор Димитров за победата му в истинското украшение на вечерта -изключително равностойната му битка с шампиона по жиу жицу и ММА на Бразилия, Елисон Баяно Гонсалвес.
Сила, енергия, мощ и страст владяха така наречения Main event на вечерта между 65-килограмовите Виктор и Кариоката, която беше изключително равностойна, и при разменен превес и низ от ефектни удари.
След края на мача главният рефер на Гала вечерта Росен Русев вдигна ръката на Виктор Димитров с резултат от 2:1 съдийски гласа. Силна доза от адреналин владя и настоящия варненски депутат и световен шампион по кик бокс Владимир Вълев-Питбула около клетката.
Изкусният боен майстор се вълнуваше, и дори пласира устни съвети към своя приятел и популярен ММА fighter Драгомир Йорданов, който се конкурира с Цветелин Гергинов при мача им при 77 килограмовите. Драго загуби битката този път от коравия си опонент, но доказа с присъствието си сентенцията: “Ако падаш, падни прав, стани, и продължи напред !”
Ефектна бойна драматургия предостави и битката в клетката между 93 килограмовите профи бойци в ММА средите – Антон Пачов от София и Антон Пазенко от Украйна. Богатират от Запорожие триумфира на финала, но Антон остави страхотхо впечатление у публика и специалисти с комбинавните си бойни умения и техника.
Заявка за предстояща впечатляваща кариера в свободните боеве дадоха и аматьорите Октай Ариф и Павел Милев, които вдигнаха победоносно ръце в своите мачове в голямата Гала вечер на Варна.
Основни организатори на Гала вечерта бяха Денислава Дончева и Димитър Урумов от Викинг Инс, а мач мейкър-Митко Димитров от СК Викинг Инс. Съорганизатор на ивента бе Българската федерация по ММА с президент Станислав Недков-Стъки, който лично присъства сред ВИП персоните в зала Конгресна. Водещ на Викинг Free Fight-2017 бе известният варненски шоумен и спортен журналист Димитър Увалиев, чийто глас беше в синхрон със заряда на бойната вечер. На финала на зрелището, след като прожекторите угаснаха, всички си пожелаха този сценичен варненски ММА екшън филм да има своето продължение, защото “Истинските бойци не изкачват планини, Те преместват планини!”. Основен медияпартньор на зрелищното шоу в Морската ни столица бе Нова Варна.