М. Маринов: МВР няма данни за искан откуп за Адриан Златков - bulgaria.utre.bg

М. Маринов: МВР няма данни за искан откуп за Адриан Златков

31 август 2017, 09:10 | Дани Стоянов
  • Снимка:
    nova.bg/ кадър

Не можем да говорим много

Към момента МВР няма данни да е направен контакт с близки, приятели и родителите на изчезналото момче. Това заяви в ефира на Нова Телевизия главният секретар на МВР комисар Младен Маринов, попитан за това дали е искан откуп за изчезналия син на голям бизнесмен в София.

Колата на 25-годишния Адриан Златков беше открита вчера изоставена на път в село Герман, където семейството има къща. В автомобила са били личните документи и телефонът на мъжа.

Бизнесът на семейството е търговия с луксозни автомобили и камиони. Според МВР списъкът на длъжниците, които не са си плащали дължимите лизингови вноски, е внушителен. „Предоставил ни е списъкът на всички длъжници, значителна бройка са. Това са хора, които не са заплатили цялата сума”, обясни главен комисар Младен Маринов. По думите му обаче в този списък няма изключително голяма сума, която да предизвика отвличане.

„Не можем да говорим много, тъй като в такива случаи може да се каже, че имаме заложник – лице, на което, от непремерени наши действия, можем да навредим на неговото здраве и неговия живот”, заяви още Маринов.

Той обясни, че данните от мястото, където е намерена колата на момчето, сочат за похищение.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета
 
 


Още новини от Крими