Трагедия в САЩ, наводнението погълна шестчленно семейство

Деви и Дейзи на 6 години, Хавиер на 8 и Доминик на 14 най-вероятно са загинали със своите баба и дядо

6-членно семейство загина отнесено от наводненията и проливните дъждове достигнали до Тексас. Едно от децата на загиналото семейство, Дейви Салдовар е публикувала малко преди да се случи най-страшното в профила си в социалната мрежа Фейсбук: “Безсъние и безпокойство, моля се всичко това да приключи скоро!”.
Няколко часа по- късно нейният пра-чичо се е опитал да евакуира семейството с автомобил, но той е буквално е бил погълнат от наводнението.
Властите потвърждават, че семейството се издирва, след като свидетели съобщават за потопения от бурята Харви семеен автомобил. Деви и Дейзи на 6 години, Хавиер на 8 и Доминик на 14 най-вероятно са загинали със своите баба и дядо, информират спасителните служби.
Майката на децата в отчаян опит да открие семейството си е започнала издирване със спасителна лодка. Екипът е успял да спаси бащата на децата, съобщава шерифската служба в Тексас. Той е бил в автомобил с още 6 члена на семейството си. За съжаление колата все още не е локализирана и вероятно всички са загинали.