И Бодуров се вписа във възхода на ЦСКА

Стамен Белчев е сглобил стабилен състав, който може да атакува мечтите си

Класическата победа на ЦСКА в Стара Загора над Берое с 3:0 показа,че Стамен Белчев е сглобил стабилен състав,който може да атакува мечтите си.

Берое винаги е бил корав отбор и победата над заралии,особено под Аязмото, показва,че "армейците" са решени да печелят важните гостувания през този сезон.

На вратата Витаутас Черниаускас показа,че е решен да не изпуска титулярното място, което му гласува Белчев. Два страхотни шута на Борислав Цонев и на Антон Карачанаков бяха спасени по възможно най-красивия начин от литовския страж на "червените". Тези моменти също допринесоха Берое да бъде сломен.

Бодуров се вписа във възхода на ЦСКА. През второто полувреме той първо подаде на дежурния вече голмайстор Каранга,а след това бразилеца му върна жеста за страховито воле за 3:0. Радостта на Каранга след гола, както се очакваше, бе зрелищна. Този път се направи пред гостуващата агитка на "армейците" на Юсейн Болт. Бодуров, след попадението също отиде  към червените фенове с искрена неподправеност.

За Станислав Манолев стана ясно от няколко кръга насам,че се чувства идеално като дясно крило. Тиаго Родригес продължава да показва,че е интересен футболист с отличен удар от далечно разстояние, който потенциално може да се превърне в красив гол.

Със сигурност този сезон "армейците" ще се борят още по-твърдо за постигане на мечтите си.