Шансът ни с шведите е,че Хубчев не робува на традиции

Домакинството с Швеция ще покаже може ли да се надяваме на успех в Холандия

Наближава нова порция световни футболни квалификации. На 31 август в София България приема Швеция,а на 3 септември играем в Амстердам с Холандия.

Домакинството с Швеция ще покаже имаме ли шанс за нещо в Холандия. Сладкият спомен от победата с 2:0 над „лалетата“ на стадион „Васил Левски“ може да бъде продължен само, ако направим първо нещо срещу Швеция у дома.

Шансът ни срещу шведите е,че Хубчев не робува на традиции. С „тре крунур“ имаме лоша серия, но винаги може да я спрем. През 60-те години на миналия век българските национали нямаха проблеми с този отбор. Тогава,по-скоро шведите като чуеха за България ги хващаше страх.

Сега,трябва да направим всичко възможно да спечелим поне точка,а защо не и мача. При победа над Швеция,трите точки срещу силен съперник в нашата група биха компенсирали глупавата загуба в Беларус. И тогава еуфорията от успех над шведите ще ни накара да бъдем оптимисти поне за реми в Амстердам.

Като дойде 7 октомври и мачът с Франция, на сигурно препълнения стадион „Васил Левски“, ще му мислим. Сега, с Швеция трябва да направим репетиция за срещите с Холандия и после с французите.