Слънчев календар - понеделник, 28 август 2017 - bulgaria.utre.bg

Слънчев календар - понеделник, 28 август 2017

27 август 2017, 18:16 | Ивелина Пенчева
  • Снимка:
    Bulgariautre

11 слънчев ден – Свързан е със Слънцето. Денят е светъл и радостен. Време за познание и преоткриване на света, за ограмотяване, четене и учение.
Основната препоръка днес е: ”Прави всичко бързо!”. В този ден се препоръчва всичко да се прави с лекота, бързо, да се приведе дома в ред, да се приемат гости. Изчистете дома си до блясък. Добре е да шиете нещо или да правите ремонт. Ден на промените. Трябва да отреагирвате веднага на променящите се ситуации. Занимавайте се с много дела, не зацикляйте само върху едно нещо. Да бъдете през цялото време все едно на педал. Денят е добър за пътуване, да съберете на бързо нещата си и да тръгнете за някъде. Щастието съпътства авантюристите, хората, които знаят как да уловят момента.

На децата не трябва нищо да се отказва, направете им подарък. Играйте с тях, заемете се с обучението им.
Спомнете си и своето детство. Купете си нещо, което сте мечтали в детството, но не сте го имали, нищо, че вече сте големи. Вашето вътрешно дете също се нуждае от внимание.
Не бива да копаете земята, да сеете или да садите. Нежелателно е да се гладува, освен за онези, които вече са започнали предварително гладуване. Да не се осквернява въздухът с цигарен дим например. Не се препоръчва да сте бавни в действията, много да спите и да мързелувате. Не се предавайте на унинието. Не се препоръчват планомерни действия. Плановете може да бъдат разрушени или да се реализират на обратно. Нищо не късайте, не режете нищо. Този ден е за съзидание, не за разрушение. Добър за художниците и творците.
Диета – добре е много да се яде, но не сладко и не месо.
Облекло -  Придържайте се към ярките цветове. Избягвайте мрачните тонове, синьо и черно. Камък на деня е златист авантюрин.
Знамения – Добри знаци са неочаквана изненада, слънчево време, играещи деца, падаща книга, летяща птица.
Лош знак е разбито стъкло, счупена брава или счупен ключ.
Сънища – Да не се обръща внимание на сънищата в този ден. Сбъдват се само конкретните сънища. Не е хубаво да сънувате починали. Ако те ви викат – загуби и лишения. Ако сънувате кон, подкова – знак за разрешение на кризисна ситуация.
Числа на деня – 11, 34, 79Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета
 
 


Още новини от Хороскоп