Дневен хороскоп - петък, 25 август 2017

 

Овен

Възможно е да възникнат недоразумения между вас и някой, който няма да възприеме правилно думите или действията ви. Внимавайте да не забравите за нещо важно. Втората половина на деня ще бъде по-интересна за вас.

     
 

Телец

В любовните дела може да се случат неочаквани обрати. Ако се стигне до изява на емоции, то те ще бъдат доста бурни. Трудно ще можете да контролирате ситуацията. Даже най-добре да не опитвате.

     
 

Близнаци

Избягвайте да нервничите и да се поддавате на раздразнителността си още от сутринта. Да бъдете рационални и хладнокръвни е особено важно. По-късно ще си направите правилните изводи и ще вземете всичко в свои ръце.

     
 

Рак

Временно затишие на любовният фронт. Можете спокойно да насочите силите си и да се концентрирате в работата си. Неприятни разправии с по-странични хора. Без да искате ще нагрубите някой от близките си.

     
 

Лъв

Наблегнете на личните си отношения с човека, който ви е най-близък. Предприемете нещо, с което да го трогнете и да засвидетелствате обичта си, но направете намек, че очаквате да получите същото в замяна.

     
 

Дева

Бъдете по избирателни в контактите си с другите хора и не толкова доверчиви. Може да платите за своето лековерие по неприятен начин. Възможно е да минете през едно изпитание, но ще го преодолеете успешно.

     
 

Везни

Ако някой от близките ви хора не е съгласен с вас, опитайте да му разясните собствените си убеждения. Вечерта може да станете жертва на влошеното си настроение. Не се поддавайте на лоши предчувствия.  

     
 

Скорпион

За да не изпаднете в неудобно положение, следвайте старателно всичките си задължения. В днешния ден сте повече уязвими от друг път. Не разчитайте на другите, а единствено на себе си.

     
 

Стрелец

Днес сте доста оптимистично и позитивно настроени, дори може да се каже действате зареждащо и върху останалите. Действията ви са насочени в правилната посока, но лесно може да сбъркате и да се отклоните. Бъдете бдителни! 

     
 

Козирог

Днес залог за вашата безопасност ще бъде умението да се нагаждате към обстоятелствата. Избягвайте да се впускате в спорове. Обърнете внимание на съвпаденията, които ви се случват. Съдбата ви подсказва как да намерите правилните решения.

     
 

Водолей

Въпреки разнообразието от впечатления и интензивността на чувствата си, вие ще бъдете умерени и отлично ще владеете себе си. Възможни са битови дрязги и неуредици. Творческите личности ги чака успешен ден.

     
 

Риби

Възможно е днес стечението на обстоятелствата да не е във ваша полза. Трудно ще съгласувате действията си. Даже да пожертвате нещо, другите няма да могат да го забележат и оценят. В края на деня стресов фактор може да стане домашната обстановка.

     

СЪВЕТИТЕ НА 

ФОРТУНА

 

Престанете да поставяте потребностите на другите по-напред от вашите собствени. Давайте толкова, колкото можете, но не позволявайте да бъдете използвани.