Дневен хороскоп - четвъртък, 24 август 2017

Хороскоп

23-08-2017, 18:10

Снимка:

bulgariautre/ архив

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Вашето чувство на самоувереност е забележително, макар и прекомерно. Стремете се да поддържате добро и настроението си през днешния ден. Мнозина ще се насладят на резултатите си от положени преди усилия.

     
 

Телец

Най-важното нещо днес е да бъдете лоялни към останалите. Не се опитвайте да “прекарате” никого. Внимавайте с флиртовете - това може да се отрази на личните ви взаимоотношения.

     
 

Близнаци

Можете да правите планове за бъдещето. Вие сте способни да стигате до верни изводи. Пазете жизнените си сили, които не са толкова много. Ще се почувствате комфортно в обществото на ваши приятели.

     
 

Рак

Първата половина на деня ще се чувствате по-напрегнати, може би и задачите ви ще бъдат повече. Не се разсейвате със странични неща. Добро самочувствие няма да ви липсва, това даже ще ви помага.

     
 

Лъв

Днес имате огромен потенциал за реализиране. Заредени сте с енергия и жизненост. Финансовото ви положение обаче малко куца. Твърде е възможно да изживеете нещо неочаквано и невероятно.

     
 

Дева

Не обстоятелствата около вас, не другите, а вашият проявен максимализъм може да ви докара неприятности. “Не съди, за да не бъдеш съден!” трябва да бъде ваше мото през днешния ден.

     
 

Везни

Днес не е изключено да се разочаровате от нещо или някого. За да сведете неприятностите до минимум или въобще да ги избегнете, занимавайте се само с рутинна работа и избягвайте много да общувате. 

     
 

Скорпион

Възможно е в днешния ден да се разиграе малка лична драма или да се появи криза в отношенията. Това не бива да ви стряска обаче. По-хиперактивните индивиди ще имат проблеми със здравето. 

     
 

Стрелец

Деловите авантюри могат да доведат до материални загуби, а романтичните до разочарование или стрес. Не рискувайте без достатъчно основание. Трудно ще постигнете съгласие със своите опоненти. 

     
 

Козирог

Откажете се от големи мероприятия и се заемете с нещо по-обикновено. Опасни могат да бъдат активните и непоследователни постъпки. Качества като уравновесеност, проницателност, самоконтрол, ще работят във ваша полза. 

     
 

Водолей

Избягвайте в днешния ден да бъдете многословни, както и да зацикляте върху всички моменти, които ви разстройват. Голяма вероятност има да превърнете старите проблеми в нови. Бъдете икономични и не разточителствайте. 

     
 

Риби

Обмислете положението и се откажете от нерационалните замисли. Постъпките ви ще се управляват от чувствата, а не от разума. Ако бъдете внимателни, ще можете да се предпазите от сътворяването на глупости. 

     

СЪВЕТИТЕ НА 

ФОРТУНА

 

Очакванията причиняват най-много разочарования в живота. Неосъществените желания и очаквания пораждат нещастие. Следователно, колкото повече очаквания имаме, толкова повече нещастие може да изпитаме. Дори, когато ни се случи нещо хубаво, няма да сме благодарни. Ето защо е мъдро да преразглеждаме очакванията си. Страхотните неща, които очаквате, може да не очакват вас. Винаги, когато очакванията ви са прекалено големи, това, което искате, и това, което ще получите от живота, ще бъдат две напълно различни неща. Не е толкова важно да увеличавате придобивките, колкото да уравновесите желанията си. Когато очаквате да получите всичко, което искате, животът винаги ще ви се струва едно голямо прецакване. Затова поставете юзди на желанията си. Ако се научите да живеете с малко, винаги ще се чувствате така, сякаш имате всичко.
Благословени са тези, които не очакват, защото те никога няма да се разочароват.” Джонатан Суифт