Стамен Белчев: Серията от победи на ЦСКА дава добро отражение - bulgaria.utre.bg

Стамен Белчев: Серията от победи на ЦСКА дава добро отражение

18 август 2017, 19:00 | bulgariautre.bg
  • Снимка:
    topsport.bg

    Стамен Белчев: Серията от победи на ЦСКА дава добро отражение

Има какво още да се желае

Треньорът на ЦСКА Стамен Белчев говори пред сайта на клуба преди утрешния мач с Витоша (Бистрица). Той иска от футболистите си да бъдат по-добри, отколкото по време на мача със Септември, спечелен от "червените" с минималното 1:0.

"Няма непретенциозни съперници в Първа лига. Всеки, който излиза срещу ЦСКА, дава максимума от себе си. Това е разбираемо, защото ЦСКА е фактор и дразнител. През цялата седмица говорим, че не трябва да има подценяване. Надявам се да сме си извлекли поуките от мача със Септември и сега да бъдем по-убедителни.

Това, че Витоша има една точка, не значи, че трябва да бъдат подценявани. Ние трябва да сме готови още от първата минута, да покажем, че сме по-добрият отбор и да победим с добра игра. Ще има моменти, в които Витоша ще приеме играта в своята си половина. Тогава трябва да трайно да държим топката, да играем по фланговете, да имаме сигурност в средата на терена. Готови сме и за двата варианта - и да се надиграват, и да се затворят.

Добро отражение дава серията ни от победи. Тренировъчният процес протича с настроение, с желание за четвърта победа, която мисля, че ще постигнем. Има какво да се желае, още страшно много", каза той.

Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета