Контролите България - Локомотив отворени за медии

Националите с открита тренировка в София

Приятелските мачове между мъжкия национален отбор по волейбол на България и руския Локомотив (Новосибирск), които ще се играят във Варна, ще бъдат отворени за медиите. Двубоите са на 18 и 19 август (петък и събота) като ще се играят в Двореца на културата и спорта. Първата среща в петък започва в 17:30 ч. Вторият мач в събота е насрочен за 15:30 ч. Представителите на пресата ще влизат с журналистически карти през служебния вход на залата,съобщи БФ Волейбол.
 
Припомняме, че двата приятелски мача са последни проверки за волейболистите ни преди отпътуването за Европейското първенство 2017 в Полша. Тимът ни заминава за полския град Краков на 22 август сутринта. Шампионатът на Стария континент започва на 24 август.


Волейболистите от мъжкия национален отбор на България ще имат открита тренировка преди отпътуването за Европейското първенство 2017 в Полша. Заниманието ще бъде на 21 август (понеделник) оит 17:00 ч в столичната зала "Христо Ботев". Откритата част за представителите на медиите ще бъде 16:45 до 17:10 ч.
 
Тимът ни заминава за Полша на 22 август в ранната утрин, като отпътува от летище "София" в 06:10 ч. България е в група С на Европейското първенство, заедно с Русия, Словения и Испания, а двубоите са в полския град Краков. Първият мач на волейболистите ни е срещу Русия на 24 август, втората среща е е срещу Испания на 26 август, като груповата фаза завършва с мач срещу Словения на 28 август.