Слънчев календар - петък, 18 август 2017 - bulgaria.utre.bg

Слънчев календар - петък, 18 август 2017

17 август 2017, 18:27 | Ивелина Пенчева
  • Снимка:
    bulgariautre/ архив

1 слънчев ден – Денят е свързан с Твореца на нашия свят, с творчеството, радостта, тържествеността, с усещането за личната ни мисия. Покровителства всички, които са стигнали до духовните учения и религията – тези хора са под защита.

Добре е да правите планове за предстоящият слънчев месец. Проявете творчество и инициатива в този ден, бъдете щедри. Всички дела ще се перспективни, когато сериозно се захванете с тях. Ако имате някакви съмнения, то по-добре не се захващайте с нищо. Утрото и деня човек е длъжен да посвети на активна работа, а вечерта – на веселие и отдих. В никакъв случай не се поддавайте на унинието и депресията. Не си позволявайте никакви авантюри. Може да подпишете брак, но само с любим човек.

Добре е за рязане на нокти и постригване. В светлата част на денонощието се постарайте по-малко да имате съприкосновение с водата. След залез слънце може да се къпете.

Диета - Препоръчва се да се опече хляб, да го ядете сами и да нагостите гости. Може да се пие вино.

Облекло – Добре е да се облечете в нови дрехи. Подбирайте светли и ярки тонове. Препоръчва се повече блясък. Избягвайте мрачните и тъмни цветове, както и носенето на гранат.

Знамения – Хубаво е в този ден да видите огън – това е знак за благи начинания.

Хубаво е още от сутринта да чуете песента на птиците.

Да намерите блестящи предмети в този ден – знак за благополучие.

Да разлеете някаква течност – знак за бедност или спорове с близките.

Сънища – Добре е да имате ярки сънища. Празненства – знак за богатство и помощ. Огън – знак за „изгаряне” на всички врагове. Да бъдете гладни или кошмари – знак за бедност и страдания.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета
 
 


Още новини от Хороскоп