Каранга: Ще изрисувам титла с ЦСКА на гърба си

Бразилците сме артистичен и емоционален народ

Голмайсторът на ЦСКА Фернандо Каранга даде любопитно интервю. В него той говори за престоя си в България. Бразилия изобщо не му липсвала... Каранга иска титлата с "червените". Ако я спечели - ще си татуира трофея на гърба.

"Много добре се чувствам в България, семейството ми е тук с мен. Честно казано, Бразилия изобщо не ми липсва, а това не е нещо, което ще чуете често от бразилец. Харесва ми в ЦСКА, в София, въобще в страната. Искам да остана дълго време. Свикнал съм и със зимното време, защото при престоя ми в Южна Корея бях в планински район. А лятото тук е супер.

Футболът за нас, бразилците, е всичко. По време на световно първенство боядисваме улиците и стените. Това е изкуство, вдъхновение, ние сме артистичен и емоционален народ. Аз също рисувах по улиците като дете. Моят герой беше Феномена Роналдо. Той е най-великият!

Харесвам всичките си татуировки, но не толкова, че ми дават сила, а просто обичам да ги нареждам по себе си. Ще се татуирам пак. Следващата ще ми е, като станем шампиони - ще сложа трофея на гърба си", каза той, цитиран от "Тема Спорт".