Дневен хороскоп - четвъртък, 17 август 2017

 

Овен

Щастието може да ви се усмихне. Поемете отговорността върху себе си и направете избора, който ще се окаже благоприятен за вашата съдба. Помислете за своите достойнства, търсете конструктивни идеи и оптимистично гледайте на бъдещето.

     
 

Телец

Малко трудно ще се настроите за работа, но ви очаква спорен и трудов ден. Гледате с оптимизъм и надежда напред. С човека, когото обичате можете да постигнете пълна идилия. Сега може да обсъдите с  планове за бъдещето.

     
 

Близнаци

Нещата ще започнат да се изменят към по-добро. Ще се наложи да изпълните няколко условия. Може да се заемете с реанимация на стари приятелства. Енергията на деня благоприятства подобни мероприятия.

     
 

Рак

Във вашия вътрешен свят се пораждат нови емоции. Предпочитате уединението като достойна алтернатива. Баланса между логиката и интуицията ще ви помогне да усетите и изразите хармонията у себе си.

     
 

Лъв

Засилване на вашата аура, нарастване на защитните сили на организма, а личното ви обаяние ще е несравнимо. Правите силно впечатление и трудно ще ви устояват лицата от противоположния пол.

     
 

Дева

Ще бъдете ограничени от пределите, които сами сте установили. Не злоупотребявайте с възможностите, които се откриват пред вас. За някои животът няма да се покаже от към най- прелестната си страна, но въпреки това всичко ще се оправи.

     
 

Везни

Има изгледи денят да бъде добър, но с малката уговорка да не се поддавате на хорски провокации и емоционални предизвикателства. Минутната слабост може да ви струва много. Ще ви споходят добри идеи.

     
 

Скорпион

Приятелски поглед може да възпламени у вас сексуално желание. Невинен флирт може да докосне струните на вашата душа. Само гледайте да не се заигравате на работното си място.

     
 

Стрелец

Днес в тялото ви ще пребивава юношески дух. Въображението ви ще работи с пълна сила. Възможно е да се наложи да предприемете редица стъпки за осъществяване на вашите страстни мечтания.

     
 

Козирог

Ситуацията, в която сте готови да заложите, в бъдеще може да се окаже не толкова удачна и печеливша, колкото предвиждате в момента. Общуването с близките хора ще намали отчуждението натрупало се помежду ви в последно време.

     
 

Водолей

Не бъдете толкова убедени в правилността на това, което правите сега и да декларирате уникалността на своите идеи. Много е важно да не започнете да реализирате собствените си погрешни решения.

     
 

Риби

Подсъзнателни импулси ви заставят да избирате романтичния образ на действията си. Не сте твърде уверени в какво направление да поемете. Спомени и мисли напират да излязат от вътрешният ви свят на повърхността.

     

СЪВЕТИТЕ НА 

ФОРТУНА

  1. Престанете да мислите, че другите правят нещо по-добро от вас. Нищо не се постига лесно и всички имат своите проблеми. Ако те ви разкажеха за техните, скоро ще забравите за вашите.
2. Пуснете своите очаквания, които ви дърпат назад. Качеството на вашия живот 10% зависи от това, което се случва с вас, а 90% зависи от това, как реагирате на него.
3. Престанете да изпитвате необходимост винаги да се чувствате комфортно. Ако искате да повлияете на живота си повече или по-малко, ще трябва да свикнете с това, което е неприятно. Всяко развитие започва извън границите на зоната на вашия комфорт.