Дневен хороскоп - сряда, 16 август 2017 - bulgaria.utre.bg

Дневен хороскоп - сряда, 16 август 2017

15 август 2017, 18:42 | Ивелина Пенчева
  • Снимка:
    Bulgariautre

 

Овен

В този ден ще бъдат застъпени повече професионалните ви интереси, отколкото личните ви дела. Животът ви би могъл да се измени към по-добро. Възможно е да получите интересно предложение.

     
 

Телец

Ще бъдете заети с мисълта как да повишите своето благосъстояние. Този ден няма да бъде лесен за вас. Ще имате професионалните проблеми, макар и не толкова сериозни. Ентусиазмът ви има тенденция към намаляване.

     
 

Близнаци

 Трудно ще им е на околните да са край вас. Вашите действия няма да се отличават с особена ефективност, затова наистина имате повод да бъдете раздразнителни, но не си го изкарвайте на другите.

     
 

Рак

Днес ще се отличавате от една страна с повишена емоционалност и ранимост, затова е по-добре да останете в уединение, докато се успокоите и отпуснете. От друга страна сте доста енергични, така че бихте могли да постигнете много.

     
 

Лъв

Денят е сложен, но вашата активност и решителност ще помогне на другите да се справят без труд с всички задачи и да постигнат целите си. Днес може да се заемете с уреждане на семейните въпроси.

     
 

Дева

Ще бъдете погълнати изцяло с личните си дела. Пазете се от неочаквани изненади. За вас сега не е безопасен периода. Бъдете внимателни при работа с остри предмети и не започвайте спорове с околните.

     
 

Везни

Везните ще търсят интересен събеседник, тъй като самотата започва да ги угнетява и тревожи. Днес повече ще губите, отколкото да намирате. Възможно е да преминете през някои разочарования.

     
 

Скорпион

Днес останете в сянка. Вашата оригиналност и ярка индивидуалност ще привличат към вас хора, с които не би трябвало да си имате работа. Важно да бъдете предпазливи, иначе могат да ви последват проблеми.

     
 

Стрелец

Предпочитате да страните от всички и да подредите своите мисли и впечатления. Оригиналните ви идеи обаче ще бъдат добре приети от околните и никак няма да бъде трудно да привлечете на своя страна подходящите хора.

     
 

Козирог

Може да имате успехи, но денят няма да е лесен. Бъдете готови на всякакви рискове и нестандартни постъпки. Вашата целеустременост и упоритост граничат с големия ви инат, но именно затова ще успеете.

     
 

Водолей

Днес имате висок творчески потенциал. Ще намерите неочаквано приложение на богата си фантазия. Ще бъдете заети повече с личните си дела или проблеми с децата. Ако имате намерение да се намесвате в чужди дела, бъдете деликатни.

     
 

Риби

Периодът на енергична дейност ще се сменя с упадък в настроението. Намирате се във властта на силни чувства. Бъдете по-сдържани, за да не се отрази вашето неудовлетворение върху околните.

     

СЪВЕТИТЕ НА 

ФОРТУНА

  1. Престанете да мечтаете за съвършенство. Ако искате наистина да станете професионалист в нещо, то откажете се от идеята за съвършенство и я заменете от идеята за безкрайно, радостно забавление и проучване.
2. Престанете да вярвате, че всичко най-добро е останало в миналото. Вашият живот не е в миналото, там са само вашите спомени. Вашият живот е тук и сега. Хванете го. Всяко от днешните ви преживявания ще стане отлична основа за едно по-добро утре.
3. Спрете да мислите, че винаги трябва да получите това, което искате. Понякога неосъществяването на това, което сте искали, може да се превърне във ваша печалба.


Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета
 
 


Още новини от Хороскоп