Дневен хороскоп - сряда, 16 август 2017

 

Овен

В този ден ще бъдат застъпени повече професионалните ви интереси, отколкото личните ви дела. Животът ви би могъл да се измени към по-добро. Възможно е да получите интересно предложение.

     
 

Телец

Ще бъдете заети с мисълта как да повишите своето благосъстояние. Този ден няма да бъде лесен за вас. Ще имате професионалните проблеми, макар и не толкова сериозни. Ентусиазмът ви има тенденция към намаляване.

     
 

Близнаци

 Трудно ще им е на околните да са край вас. Вашите действия няма да се отличават с особена ефективност, затова наистина имате повод да бъдете раздразнителни, но не си го изкарвайте на другите.

     
 

Рак

Днес ще се отличавате от една страна с повишена емоционалност и ранимост, затова е по-добре да останете в уединение, докато се успокоите и отпуснете. От друга страна сте доста енергични, така че бихте могли да постигнете много.

     
 

Лъв

Денят е сложен, но вашата активност и решителност ще помогне на другите да се справят без труд с всички задачи и да постигнат целите си. Днес може да се заемете с уреждане на семейните въпроси.

     
 

Дева

Ще бъдете погълнати изцяло с личните си дела. Пазете се от неочаквани изненади. За вас сега не е безопасен периода. Бъдете внимателни при работа с остри предмети и не започвайте спорове с околните.

     
 

Везни

Везните ще търсят интересен събеседник, тъй като самотата започва да ги угнетява и тревожи. Днес повече ще губите, отколкото да намирате. Възможно е да преминете през някои разочарования.

     
 

Скорпион

Днес останете в сянка. Вашата оригиналност и ярка индивидуалност ще привличат към вас хора, с които не би трябвало да си имате работа. Важно да бъдете предпазливи, иначе могат да ви последват проблеми.

     
 

Стрелец

Предпочитате да страните от всички и да подредите своите мисли и впечатления. Оригиналните ви идеи обаче ще бъдат добре приети от околните и никак няма да бъде трудно да привлечете на своя страна подходящите хора.

     
 

Козирог

Може да имате успехи, но денят няма да е лесен. Бъдете готови на всякакви рискове и нестандартни постъпки. Вашата целеустременост и упоритост граничат с големия ви инат, но именно затова ще успеете.

     
 

Водолей

Днес имате висок творчески потенциал. Ще намерите неочаквано приложение на богата си фантазия. Ще бъдете заети повече с личните си дела или проблеми с децата. Ако имате намерение да се намесвате в чужди дела, бъдете деликатни.

     
 

Риби

Периодът на енергична дейност ще се сменя с упадък в настроението. Намирате се във властта на силни чувства. Бъдете по-сдържани, за да не се отрази вашето неудовлетворение върху околните.

     

СЪВЕТИТЕ НА 

ФОРТУНА

  1. Престанете да мечтаете за съвършенство. Ако искате наистина да станете професионалист в нещо, то откажете се от идеята за съвършенство и я заменете от идеята за безкрайно, радостно забавление и проучване.
2. Престанете да вярвате, че всичко най-добро е останало в миналото. Вашият живот не е в миналото, там са само вашите спомени. Вашият живот е тук и сега. Хванете го. Всяко от днешните ви преживявания ще стане отлична основа за едно по-добро утре.
3. Спрете да мислите, че винаги трябва да получите това, което искате. Понякога неосъществяването на това, което сте искали, може да се превърне във ваша печалба.