Делио Роси ще натоварва "сините" през паузата на първенството

Спорт

14-08-2017, 18:00

Снимка:

Официален сайт на Левски

Автор:

bulgariautre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Делио Роси: Не съм магьосник, но мисля, че ще успея

Делио Роси търси защитник в Левски

Италианецът не е доволен от физическата подготовка на играчите


Програмата на Първа професионална лига дава жокер на треьнора на Левски Делио Роси. След 7-ия кръг идва пауза в шампионата заради световните квалификации. Дотогава на “сините” им предстоят два мача - на 18 август като гост на Пирин (Благоевград) и на 26 август като домакин на Славия. След това Делио Роси ще има десетина дни, в които да направи интензивни тренировки, с които да подобри физическото състояние на тима. Италианецът не е никак доволен от кондиционната подготовка на “сините”. В момента обаче той не може да направи нищо, защото ако натовари допълнително играчите, това може да доведе до нежелани травми, пише „Тема Спорт“.

Засега Роси и колегите му предпочитат да работят върху тактиката. През миналата седмица те работеха върху това как играчите трябва да бъдат разположени по терена и как трябва да реагират, когато топката е в противниковия отбор.

В края на август и началото на септемвир се очаква Роси да наблегне на тичането. Възможно е дори отборът да проведе кратък лагер. На 6 септември Левски приема Лудогорец в отложен мач от 1-ия кръг на първенството. Срещата, която трябваше да се състои на 16 юли бе преместена заради участието на двата тима в евротурнирите.