Дневен хороскоп - вторник, 15 август 2017

Хороскоп

14-08-2017, 18:33

Снимка:

Bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Седмичен хороскоп за 14 - 20 август 2017

Слънчев календар - понеделник, 14 август 2017

 

Овен

Днес сте склонни да надценявате своите сили и възможности, готови сте да рискувате с какво ли не. Към всичко това ви подтикват нарасналото чувство на оптимизъм и ентусиазмът ви, но тяхната продължителност няма да е дълготрайна.

     
 

Телец

Денят изисква от вас повече сдържаност и да не се поддавате на инстинктите и поривите си. Контролирайте собствените си желания, особено, когато се касае за материални разходи.

     
 

Близнаци

Успехите ви няма да са пропорционални на положените усилия. Необходима ви е някаква физическа дейност, за да можете да се освободите от натрупаната излишна енергия, която може да премине в лесна раздразнителност.

     
 

Рак

Днес ще бъдете романтично настроени, а някои твърде заети с флиртуване. Ще се окажете твърде интересни събеседници и внимателни слушатели. Някои от вас са направо застрашени от влюбване от пръв поглед.

     
 

Лъв

Бъдете внимателни! Днес за вас ще са присъщи прекалената доверчивост, стремителност и необмислени постъпки, както и праволинейност. За някои Лъвове денят ще бъде наситен с интересни събития.

     
 

Дева

Много благоприятен ден за комуникация. Днес интуитивно ще почувствате какво да предприемете, затова няма риск да загубите. Повечето ще бъдат увлечени в личните си любовни истории.

     
 

Везни

Ще сте податливи на емоциите и трудно ще останете верни на своите принципи, тъй като денят ви ще бъде изпълнен със съблазни и изкушения, на които няма да бъде лесно да противостоите.

     
 

Скорпион

Днес ще бъдете доста активни и дейни. Противно на обичайното, не търсите стабилност, а промяна. Искат ви се нови  и свежи чувства, нови впечатления и да се отървете от рутинните и еднообразни дела.

     
 

Стрелец

Осъществете всичко, което сте планирали за днешния ден. Само физическото натоварване ще спомогне да се освободите ефикасно от натрупаното нервно напрежение. Любовните срещи ще бъдат твърде емоционални.

     
 

Козирог

Денят може да се окаже сложен и труден за повечето от вас. Не забравяйте, че преди да предприемете каквито и да било решения и действия е необходимо да проучите подробно ситуацията.

     
 

Водолей

Благодарение на вашия опит ще съумеете да се справяте с всякакви задачи и да изберете правилният момент да убедите другите в своята правота. Не бива да се подлагате на силни вълнения.

     
 

Риби

Прекрасно време за пътуване и командировка. Чрез това ще получите нови разнообразни и положителни емоции. Няма смисъл да се връщате към стари чувства, спомени от миналото и възобновяване на прекъснати отношения.

     

СЪВЕТИТЕ НА 

ФОРТУНА

  Това е един от дните, когато съблазните дебнат отвсякъде. Появява се ненаситен апетит (не само към храна) към всичко, освобождават се лесно първичните инстинкти, желание за борба, за разправии, приключения. Опасно е да се поддавате на гнева. Не се поддавайте на провокации.
Благоприятен ден за покаяние и прошка, за постене и въздържание от всички лоши неща, навици, постъпки, мисли. Ако човек спазва тези заръки, то може да изгори част от лошата си карма в този ден и да постигне в някаква степен изцеление за Душата си.
Добре е да се погрижите за енергетиката на дома си по всички познати ви начини – чрез физическо изчистване, с Рейки, сол, обикаляне всички стени на стаите със запалена свещ, напръскване наоколо със светена вода и др.