Слънчев календар - събота, 13 август 2017

Хороскоп

13-08-2017, 09:08

Снимка:

bulgariautre/ архив

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

26 слънчев ден – Свързан е с Процъфтяването. Ден за придобивки.

Тотем – Бялата Мечка, символ на здраве, изобилие и процъфтяване.

Благоприятен ден за покупки. Давайте подаръци, които ще доставят радост на вас и на другите. Мъжете обезателно трябва да направят подарък на жените. Ден за сериозни мероприятия, подписване на делови книжа, за обработка на земята. Поканете гости.

Може да пътувате по работа или за развлечение. Ако пътувате с кола и тя не е изправна или не запали от първия път, то по-добре пътувайте с обществен транспорт, тъй като може да попаднете в инцидент. Избягвайте съпружеските контакти. Благоприятно е само при зачатие на дете.

Диета – В този ден може да се яде всичко. Най-благоприятни са млечните продукти.

Облекло – Добре е да се облечете в нови дрехи. Препоръчителни са златисти, бели и червени цветове. Избягвайте черни, сини и лилави тонове. Подходящо е да носите много бижута, камъни, пръстени. Жените трябва да се покажат в пълният си блясък и да може мъжете да им се радват и възхищават. Подходящо е да носите бял ахат, халцедон.
Знамения – Ако излезете от къщи и първият човек, когото срещнете е с пълни чанти, торби – приемете го като знак за скорошни придобивки и благосъстояние.
Ако срещнете човек с празни чанти – трудности и изпитания в близко време.

Ако нещо падне или се загуби още сутринта – знак, че ще пропуснете нещо в този ден.

Не е добре да изтървете пари.

Да намерите пръстен или полускъпоценен камък – знак за това, че скоро ще си намерите компания.

Сънища – Хубаво е да имате много сънища. Всички сънища в този ден са свързани с имуществото. Да сънувате, че подстригвате косите си – знак за загуба и кражба. Пътуване или смяна на дома – начало на ново дело. Да се миете с вода – знак за клюки и измами.

Числа на деня – 26, 52, 93