Дневен хороскоп - събота, 13 август 2017

Хороскоп

13-08-2017, 09:06

Снимка:

bulgariautre/ архив

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Не ви достига търпението. Проявявате далеч не най-добрите страни от своя характер, но не успявате да се справите със себе си. Другите трудно ви разбират. Някои от вас ще се почувстват дори обидени.

     
 

Телец

Енергичното ви настроение от първата половина на деня може и да спадне, ако нямате възвишена или тайна цел. Не отговаряте на всички знаци на внимание, които получавате. Бъдете готови за неочаквани открития.

     
 

Близнаци

През днешния ден вашите антени са доста чувствителни и настроени на режим приемане. Твърде много ще общувате и към вечерта вече ще се почувствате достатъчно изморени. 

     
 

Рак

Може да се очаква при вас лек спад в настроението, лесна уморяемост и малки проблеми със здравето. На мнозина им се иска да бъдат оставени сами и на спокойствие. Причина за всичко това е Луната и някои апекти.

     
 

Лъв

Прекарайте деня спокойно, не хабете много физически сили, защото трудно ще ги възстановите след това. Вашата енергия повече подхожда за довършване на започнати дела, отколкото за нови начинания. 

     
 

Дева

Вие си правите интересни планове, но малко трудно ще можете да ги реализирате. Добре ще е да сте по-добре подготвени за това. В средата на деня ще ви обземе странно емоционално състояние. 

     
 

Везни

Вселената днес е на ваша страна. Вие просто се наслаждавате и радвате на живота. Целия ден ще имате добро настроение и благоразположение по непонятни за другите, а може би и на самите вас причини.

     
 

Скорпион

Днес мислите ви плуват в главата като в дълбоководна река. Може да влезете в конфликт с някои личности през днешния ден. Разговаряте на напълно различни езици и не можете да постигнете разбирателство и единство.

     
 

Стрелец

Контролирайте горещия си темперамент. Днес сте склонни да се хвърляте във всякакви крайности. Главното е да не кипвате, а до няколко дена всичко ще се успокои и нареди както трябва. 

     
 

Козирог

До обед, настроението ви ще бъде не съвсем добро. В този период не се нагърбвайте с тежки действия и сложни задачи. Напълно достатъчни са нещата, които лесно могат да се изпълнят.

     
 

Водолей

Първата половина на деня ще ви призовава да се наслаждавате на почивка, любов или творчество. Имате вътрешна готовност да получите от всичко това искрено удоволствие. В края на деня ще са актуални съвсем други теми. 

     
 

Риби

Вие се чувствате лесно объркани и само приятелски съвет може да ви помогне малко да подредите мислите си. Актът на доброта от страна на някой друг оставя дълбоко във вас едно топло усещане за съпричастност. 

     

СЪВЕТИТЕ НА 

ФОРТУНА

 

1. Избавете се от оправданията. Ако искате нещо да стане, все ще намерите начин да го направите. Ако не искате да го направите, ще си търсите извинения.

2. Избавете се от мързела и рутината. Трудете се упорито. В живота не получавате това, което искате, а това, за което сте положили усилия.

3. Престанете да правите едни и същи грешки отново и отново. Не можете да правите една и съща грешка два пъти. Ако втори път я повторите, това вече не е грешка, а ваш избор.