Дневен хороскоп - събота, 12 август 2017

Хороскоп

11-08-2017, 18:13

Снимка:

bulgariautre/ архив

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Въздържайте се от прекалена активност в действията си и не се поддавайте на импулсите си. Проявете разумна ограниченост в контактите си и се съсредоточете върху решенията на главните проблеми.

     
 

Телец

Не приемайте активно участие в обществения живот. Старайте се да останете днес в сянка. Сменете малко подхода си на общуване. Ще имате известни затруднения, възможни са и недоразумения, но ще се справите успешно.

     
 

Близнаци

Подхранвайте само тези мечти, които съответстват на реалността. Вашата откровеност и прямота към другите, може да разсеят всички техни съмнения и да ги направят по-отзивчиви и любезни към вас.

     
 

Рак

Днес сте в малко по-особено настроение. Бъдете справедливи към близките си хора и околните. Постарайте се да не сте толкова капризни и ще ви се отдаде да създадете цялостната картина на вашия живот.

     
 

Лъв

Можете интуитивно да усетите как да съгласувате вашите честолюбиви замисли с желанията на околните. Критичен ден свързан с трансформацията на обкръжението ви и преодоляване на съблазните.

     
 

Дева

Нужно е да бъдете малко по-търпеливи, по-сдържани и не толкова критично настроени към останалите. Сменете тактиката на поведението си. Възможно е някои от вас да изживеят известно неразположение.

     
 

Везни

При вас могат да възникнат трудности през деня. Не губете присъствие на духа. Не се опитвайте да се натоварвате с повече неща, отколкото можете да се справите. Нови отношения може сериозно да ви заинтригуват. 

     
 

Скорпион

Бъдете внимателни, когато извършвате покупки, защото са възможни измами или пък напразно да похарчите парите си. Ограничете контактите си и не посещавайте оживени места. Не бързайте да се съгласявате за всичко.

     
 

Стрелец

Ден, в който трябва да бъдете по-сдържани в инициативите, действията си и приказките. Проявявайте повече търпение и не критикувайте и не атакувайте директно партньора си. Отделете повече работа за личен живот и по-малко за работа.

     
 

Козирог

Намерете точката на вътрешното си равновесие между  гласът на разума и гласът на сърцето. Животът не може да бъде нито само логика, нито само чувства. Златната среда е винаги за предпочитане.

     
 

Водолей

Най-добре ще бъде вместо да демонстрирате характер, да проявите повече добрина и сърдечност към околните. Обърнете внимание и на здравето си. Не зацикляйте върху проблемите си. Оставете тяхното решение на времето.

     
 

Риби

Малко труден ден за праведните Риби. Ще бъдете поставени на изпитание. Постарайте се да запазите в равновесие отношенията си и да не се създават дразги. Възможни са непланирани разходи.

     

СЪВЕТИТЕ НА 

ФОРТУНА

 

1.Спрете да се притеснявате за мнението на другите относно вашия живот. Когато пишете историята на живота си, не оставяйте някой друг да държи вашата писалка.

2.Откажете се от склонността да избягвате проблемите. Не можете да промените това, с което отказвате да се сблъскате.

3. Откажете се от всички празни очаквания. В края на краищата, ако нещо не ви харесва, можете да го промените. Ако не можете да го промените, променете вашето мнение за него.