Биков: След дългото управление на БСП, Община Перник фалира през 2015 г. - bulgaria.utre.bg

Биков: След дългото управление на БСП, Община Перник фалира през 2015 г.

10 август 2017, 18:42 | Мила Иванова
  • Снимка:
    Пресцентър ГЕРБ

Корнелия Нинова да не правят политически скандал от случая в Перник

Тома Биков се отчете с политическа атака по БСП от Бургас. На пресконференция той призова червените и техният водач Корнелия Нинова да не правят политически скандал от случая с ремонтираното от фирма на местния лидер на ГЕРБ Румяна Гьорева крило на детската градина в Перник. Впоследствие тя се отказа да го стопанисва.

Според него, поради дългогодишното управление на БСП в града, общината е фалирала през 2015 година и средства за поправка на детски заведения са липсвали, а когато е било гласувано въпросното публично-частно партньорство, в залата на местния парламент са присъствали само трима общински съветници от БСП.

Биков обяви, че съществуват неоспорими доказателства (записи на телефонни разговори) за това, че народният представител от БСП Манол Генов, който в момента е разследван, е разговарял по телефона с осъден, който се намира в затвора, за купуване на цигански гласове в Асеновград. „БСП и Корнелия Нинова няма да го отзоват, те казаха, че стоят зад него“, припомни той.

Представителят на ГЕРБ нарече „много по-малък“ скандалът със суджуците на депутата Живко Мартинов, сравнявайки го с обвиненията срещу Манол Генов.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета
 
 


Още новини от Политика