Дневен хороскоп - петък, 11 август 2017

 

Овен

Отделете на работата си максимално време и усилия. През втората половина на деня може да преживеете вълнение или стрес. Избягвайте да повтаряте предишните грешки. Някои неща зависят само от вас.

     
 

Телец

Денят е благоприятен. Нещата ще започнат да отиват по местата си, но вие самите трябва да положите максимални усилия за това. Наложително е вземането на някои решителни мерки.

     
 

Близнаци

Днес излъчвате увереност, добродушие и веселие. Да се стои във вашата компания ще е просто истинско удоволствие. Тези, които са сами, имат шанс за нови отношения. Енергично придвижвайте работата, която не търпи отлагане.

     
 

Рак

Въздействието на някои хора може да ви доведе до силно раздразнение. Избягвайте да се поддавате на такова странично влияние. Не е за предпочитане да искате нова или допълнителна работа. Така ще се предпазите и от разбити илюзии.

     
 

Лъв

Днес е добър ден за общуване, отдих, творчество и случайни флиртове. Можете да предприемете това, на което отдавна се каните или довършете  вече започнатото. Намирате се в енергиен подем.

     
 

Дева

Ден за проверка на вашата твърдост, честност и истинност на намеренията и плановете ви. От вас се изисква да проявите подвижност на ума за вземане на важно решение. Резултатите могат да бъдат задоволителни.

     
 

Везни

Проявете повече сдържаност и внимание в общуването си. Макар повечето от вас да използват праволинейната тактика, ще започнете да разбирате, че очарованието и дипломацията играят важна роля по пътя към успеха.

     
 

Скорпион

На работното място може да се окажете въвлечени в нежелани спорове между ваши колеги. Положете усилия да нормализирате обстановката. Ще ви подразнят нечии нарушени обещания или неизпълнени задължения.

     
 

Стрелец

Изберете си посока на действие и я следвайте като пътеводна светлина. При добро желание от ваша страна, бихте могли да прекарате част от времето си в добра компания. В живота винаги има място за хубави поводи.

     
 

Козирог

Напълно е възможно да изпаднете в досадни недоразумения. Повече се доверявайте на интуицията си, отколкото на приятелски съвети. В контактите си не проявявайте нито властност, нито излишно покровителство. Неправилно ще бъдете разбрани.

     
 

Водолей

Не разпилявайте силите си в различни посоки, защото и без друго ще има спад в енергията ви. Ако ви направят предложение, не се съгласявайте на по-малко. И да се почувствате пренебрегнати от нечие поведение не го показвайте.

     
 

Риби

Денят изисква вашето повишено внимание. Избягвайте спорове, които могат да доведат до принципно противопоставяне. Пазете се да не бъдете въвлечени в сплетни и интриги. Вечерта не ходете сами по тъмно.

     

СЪВЕТИТЕ НА 

ФОРТУНА

  Не бихте искали един ден да съжалявате за нещата, които сте направили, както и за нещата, които не сте направили, тогава, когато сте имали възможност. Затова действайте вместо да се чудите. По-добре опит, грешка, отколкото нищонеправене. По-добре живот, богат на събития, отколкото да се питате: Какво щеше да е, ако….