Дневен хороскоп - четвъртък, 10 август 2017

Хороскоп

09-08-2017, 18:14

Снимка:

Bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Ден за изправяне на стари грешки и получаване на награда от съдбата за добри дела. Ако вече сте срещнали човекът на мечтите си, то именно днес отношенията ви могат да преминат в по-сериозна фаза.

     
 

Телец

Благодарение на вашия опит ще съумеете да се справяте с всякакви задачи и да изберете правилният момент да убедите другите в своята правота. В личните си отношения ще тъпчете на едно място. Не бива да се подлагате на вълнения.

     
 

Близнаци

Прекрасно време за пътуване и командировка. Чрез това ще получите нови разнообразни и положителни емоции. Няма смисъл да се връщате към стари чувства, спомени от миналото и възобновяване на прекъснати отношения.

     
 

Рак

Денят изисква от вас повече сдържаност и да не се поддавате на поривите си. Контролирайте собствените си желания, особено когато се касае за материални разходи. В някои отношения няма да ви достига енергия и желание да довършите започнатото.

     
 

Лъв

Изостря се чувството ви за справедливост, което ви подтиква постоянно да защитавате по-слабите. Днес за вас ще са присъщи прекалена доверчивост, стремителност и необмислени постъпки, както и праволинейност. Бъдете внимателни!

     
 

Дева

Денят може да се окаже проблемен и труден за повечето от вас. Не забравяйте, че преди да предприемете каквито и да било решения и действия е необходимо да проучите подробно ситуацията.

     
 

Везни

Много е важно е да съхраните присъствие на духа си във всяка ситуация. По-здравословно за душевното ви равновесие ще е да не се намесвате по никакъв начин в разрешаване на спорове, още повече, ако не ви засягат пряко.

     
 

Скорпион

Днес ще почувствате, че отново ставате по-чувствителни, страстни и раними, затова не са изключени и крайности в проявата на чувствата ви, които ще надделяват над разума. Ще имате склонност да давате прибързани обещания.

     
 

Стрелец

Днес сте склонни малко да преувеличавате своите възможности и сили, готови сте и да рискувате. Към всичко това ви подтикват нарасналото чувство на оптимизъм и ентусиазмът ви, но тяхната продължителност няма да е дълготрайна.

     
 

Козирог

Днес не трябва да се оставяте на мързела - този ден обещава да бъде плодотворен. Може дори да има важни промени за вас. Добре ще е да се доверите на любимия човек. Може би ви е приготвил/а приятен сюрприз.

     
 

Водолей

Само физическото натоварване ще спомогне да се освободите ефикасно от натрупаното нервно напрежение. Любовните срещи няма да постигнат нужното ниво. Осъществете всичко, което сте планирали за днешния ден.

     
 

Риби

Днес мечтайте и правете хубави планове - те непременно ще се сбъднат макар и по-късно, но по-добре така, отколкото никога. Иначе не започвайте нови действия, ще бъдат обречени на трудности и проблеми.

     

СЪВЕТИТЕ НА 

ФОРТУНА

  Пуснете това, което ви пречи да се усмихвате и развивате. На живота е необходимо да се наслаждавате, а не да го търпите. Винаги може да намерите повод да се усмихнете. Изберете пътя, по който можете да се движите.
Разберете какво ви е нужно и какво трябва да оставите назад в миналото.
Независимо колко грешки правите и колко бавно върви напредъка ви, вие ще бъдете далеч пред тези, които нищо не правят.