Моуриньо:Загубихме с гол, който беше от засада

След влизането на Роналдо играта беше прекъсвана всеки път, когато поискаше нарушение

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо обяснимо беше ядосан на съдиите след загубата с 1:2 от Реал (Мадрид) в спора за Суперкупата на Европа. Първото попадение в двубоя в Скопие беше вкарано от Каземиро в 24-ата минута, но играчът на "белия балет" беше в засада, подмината от рефера Джанлука Роки.

"Играхме добре и загубихме с един гол, който беше от засада. Ако беше използвана системата за видеоповторения, резултатът щеше да е 1:1 и щяха да следват продължения", коментира недоволният Моуриньо.

"Да, Реал можеше да вкара още попадения, но същото важи и за нас. Те доминираха в средата на първото полувреме, а ние бяхме по-добри през второто. Имахме срещу себе си отбор, съставен от фантастични футболисти. Въпреки това, до последно нищо не беше ясно. Всъщност, не точно до края, защото след влизането на Кристиано Роналдо играта беше прекъсвана всеки път, когато той поискаше нарушение", добави в типичния си стил португалецът.

Моуриньо не пожела да задържи медала си и след награждаването снощи се отправи към трибуните и зарадва фен на Манчестър Юнайтед.